BrøndbyTips: Vilfort lige ved og...

03.06.2003 00:00

Kim Vilfort kan for fremtiden diskutere manglende held (og dygtighed) med Mogens Krogh over frokostbordet i de højere luftlag på Brøndby Stadion. De to tidligere storspillere og nu ansatte i administrationen, vil efter deres spilleforslag at dømme, ikke blive husket for deres spilleforslag i BrøndbyTips.

For nogle uger siden var det Mogens Krogh der forsøgte sig, og i den netop overståede weekend, var det så Kim Vilfort der var på banen med spilleforslag til brondby.coms brugere. Lad det bare være sagt med det samme: De spillere der valgte at følge Vilforts spilleforslag, gik mandag forgæves til den lokale spilleforhandler efter gevinst.

Sådan gik det

På blot to kampe på Den Lange havde Vilfort ramt rigtig, hvoraf den ene var til pæne odds 3,25 (Kolding-Dalum 1). På Matchen gamblede Vilfort på 3-1 sejr til Vestegnens drenge over Viborg med Per Nielsen som Første Målscorer, men kampen sluttede som bekendt 1-1 med Viborgs Søren Frederiksen som kampens første målscorer.

På Måljagten var det lige ved og næsten, men AB's 3-1 sejr over Silkeborg var mere end hvad Vilfort troede på. Vilfort havde dog forudset remis i såvel F.C. København-OB som Viborg-Brøndby.

- Det er klart at jeg ikke er tilfreds. Det handler jo i bund og grund om at vinde nogle penge, og resultaterne taler jo sit tydelige sprog. Jeg vandt ikke noget, selvom jeg var tæt på. Jeg synes ellers selv at jeg havde fundet nogle gode fiduser, men den her gang gik det altså bare ikke rigtig, forklarer Kim Vilfort.

Se Kim Vilforts spilleforslag til weekendens kampe her.