BrøndbyTips: Sejr over OB forventet

17.06.2003 00:00

Mens Ronnie Bendtsen for tiden knokler i styrkerummet, kan han med god samvittighed diskutere BrøndbyTips med de andre spillere. Weekendens spilleforslag omhandlede bl.a. hjemmesejr over OB, og selvom det kun blev til gevinst på Den Sikre Double, var venstrebensteknikeren bedre end nogle af de andre spillere der tidligere har forsøgt sig i BrøndbyTips.

Sådan gik det

Som nævnt blev det til gevinst på Den Sikre Double, hvor Bendtsen havde valgt at spille på hjemmesejre til henholdsvis Rosenborg og Brøndby med en tilbagebetaling på 1,95. Den vævre tekniker spillede også på Brøndbysejr over OB på Matchen, men trods optimisme gamblede Bendtsen på 2-0 med Martin Retov som Første Målscorer. På halvleg/fuldtid troede Bendtsen på uafgjort ved pausen, men kampens første målscorer Peter Foldgast slog allerede til i første halvleg i 4-0 sejren i søndags. På Chance-doublen ramte Bendtsen helt ved siden af.

På Måljagten var det lige ved og næsten, men AaB's 3-1 sejr på udebane over Farum var mere end hvaddet 19-årige talenttroede på. Vilfort havde dog forudsetresultaterne i såvel Silkeborg -Viborg som Brøndby - OB.

- Jeg er rimelig tilfreds. Forrige gang jeg forsøgte mig i BrøndbyTips gik det dog noget bedre, men lidt tilbagebetaling var der at hente. Halløj hvor var jeg tæt på mht. Måljagten, men et enkelt mål gjorde udslaget. Det er bare ærgerligt, men det vigtigste var trods alt at vi vandt over OB i søndags. Nu ligger mesterskabet indenfor vores rækkevidde, slutter en optimistisk Ronnie Bendtsen.

Se Ronnie Bendtsens spilleforslag til weekendens kampe her.