75.000 kr. til syge børn

18.06.2003 00:00

Brøndby IF har gennem flere år samarbejdet med børneafdelingen på Københavns Amts Sygehus i Glostrup - et samarbejde som især Brøndbyspillerne værdsætter højt. Forud for aftenens guldbrag mod F.C. København på Brøndby Stadion markerer Brøndby IF dette samarbejde.

Det sker når Brøndbys litauiske landsholdsspiller Auri Skarbalius overrækker adm. oversygeplejerske Bente Lindskov fra børneafdelingen en check på 75.000 kroner. Penge der skal bruges til at give de syge børn positive oplevelser mens de er indlagt.

Positive oplevelser

Samarbejdet mellem Brøndby IF og børneafdelingen går i sin enkelhed ud på at give de indlagte børn en række positive oplevelser midt i deres sygdom. Blandt andet får børnene besøg af Brøndbyspillere mens de er indlagt, lige som de får lejlighed til at overvære spillerne i deres naturlige ramme både når der spilles kamp på Brøndby Stadion, og når der trænes.

- Det er vores håb at vi med dette samarbejde kan være med til at give børneafdelingens patienter ekstra indhold i deres hverdag. Det er samtidig en understregning af Brøndby IF's sociale engagement i lokalområdet, fortæller adm. dir. i Brøndby IF Per Bjerregaard.