To mål af Jonson i nederlag

23.07.2003 00:00

Brøndby Stadion tog sig flot ud i sommersolen her til aften, da Landskrona BoIS gæstede de danske pokalvindere i den sidste kamp inden turneringsstart. Godt 2200 tilskuere havde fundet vej i varmen, til en kamp, der i dens indledende fase gav løfter om god underholdning og en dejlig sommeraften. Spillet flød fint og begge de nye spillere i truppen, Karim Zaza og Andreas Jakobsson, gjorde en god figur.

Auri er ganske farlig når han deltager i offensiven

Efter godt et kvarters spil med hjemmeholdet som spilbestemmende, viste svenskerne dog farlighed på hurtige kontraangreb, og efter små 25 minutter fik de scoret på deres anden chance i kampen. Der var svensk fod på endnu to scoringer før pausen, men begge gange var det Brøndbys Mattias Jonson der stod bag. To flotte scoringer, hvoraf den ene dog lugtede en smule af off side.

For én gangs skyld når Wieghorst ikke højst

Før pausefløjtet havde en tredie svensker, Andreas Jakobsson, i øvrigt også vist sin farlighed på dødbolde, da han placerede et frispark helt oppe i målhjørnet. Desværre nåede Landskronas keeper at snitte bolden til hjørne med det yderste af fingerspidserne, men der er ingen tvivl om, at vi har fået et nyt farligt våben på dødbolde i den nye nummer 6.

Kahlenberg - på vej mod endnu en stor sæson?

Udskiftninger

Efter pausen blev der skiftet godt og grundigt ud på begge sider, og spillet kom aldrig til at flyde. Landskrona stod godt med 9 mand på egen halvdel og hjemmeholdet fik aldrig åbnet rigtigt op for modstanderens forsvar.

Trods status af træningskamp var der dramaer nok. Her er det en Landskrona-spiller der tilses af Brøndbyholdlæge Per Bjerregaard

Tempoet var noget fra superliga-niveau og som en logisk konsekvens fik Landskrona scoret efter endnu et kontraløb midt i halvlegen. 10 minutter senere fløjtede dommeren for straffespark, og selvom Karim Zaza, der tidligere på imponerende vis havde reddet i en én mod én situation, havde det meste af begge hænder på bolden, kunne han ikke forhindre det svenske sejrsmål.

Kamper jagter en 'sommerkamps-aflevering'

Solen skinnede stadig da dommeren fløjtede af, og det virkede egentlig som om de fleste, både på banen og tilskuerpladserne, var fint tilfredse med dét fløjt. Det blev en kamp på det jævne med periodevis godt kombinationsspil fra de blå-gule og periodevis lidt for meget ferie-fodbold.

Kampen i kampen - to ud af to gange har den tidligere Brøndbymidtbaneslider Allan Ravn trukket sig sejrrigt ud af mødet med sine gamle holdkammerater

Kampen:

Johan Andersson, 23. 0-1
Mattias Jonson, 36. og 39. 1-1, 2-1
Mikael Rynell, 57. 2-2
Henrik Milsson, 67. 2-3

Tilskuertal: 2231

Tjek resultaterne af sommerens kampe her.