Rundens modstander: Herfølge

23.07.2003 00:00

Så begynder tiden at nærme sig hvor det fodboldhungrende Danmark igen kan drage mod de forskellige stadions rundt omkring i landet for at følge kampen om mesterskabet 2003/2004 i SAS Ligaen.

Sidste sæson blev mere tæt end de fleste havde regnet med, og på trods af at Brøndby IF sluttedefem point efter mestrene fra F.C. København kunne det lige så godt have væretde blå-guleder havde løftet mesterskabspokalen til sidst. Michael Laudrups tropper måtte dog ?nøjes? med sølvmedaljer og pokalsejr i det der fra starten af blev betegnet som en mellemsæson af cheftræneren.

Selv under sommerkampene blev der gået til stålet

Det spil holdet diskede op med i foråret, lover det godt for den kommende sæson og fremtiden generelt. Trænerteamets fodboldfilosofi har fået grundigt fodfæste hos holdet, som er blevet yderligere forstærket med svenske Andreas Jakobsson, Karim Zaza fra OB og ikke mindst unge Thomas Hansen, der er rykket op fra U-truppen, så kampen om pladserne i startopstillingen er for alvor sat ind.

Rundens første kamp

Søndag den 27. juli kl. 17.35indleder Brøndbyspillerneefterårssæsonen på Brøndby Stadion i en kamp hvor Herfølge, som den ene af de to oprykkere, kommer på besøg. Herfølge vandt 1. division sidste år og kunne derefter sammen med Frem glæde sig over at være kommet i den bedste række i mindst et år. Herfølge har da også taget opgaven alvorligt og har oprustet hen over sommeren med bl.a. den gamle Brøndbyspiller Allan Nielsen, som er vendt tilbage til det danske efter et længere ophold i England.

Herfølge er en klub, der om nogen ved hvad der kræves for at blive i den bedste række. Den sydsjællandske klub kunne meget overraskende hjemtage mesterskabet i 2000 for første gang i klubbens historie med John Faxe Jensen i spidsen. Dog måtte Herfølge allerede året efter rykke ned og har indtil i år kæmpet for at komme tilbage i den bedste række.

Jonson i næstsidste testkamp før sæsonstarten

Regnskabets time

Herfølge har altid fået det bedste frem i Brøndby. Således har de to hold mødt hinanden 44 gange, og kun 4 gange har Herfølge formået at vinde over Brøndby IF, 10 kampe er endt uafgjort og hele 30 gange har Brøndby IF kunne trække sig tilbage som det vindende hold.

Statistisk lover det derfor godt for søndagens kamp, men traditionelt er oprykkerholdene altid topmotiverede i starten af sæsonen, og der er Herfølge helt sikkert ikke nogen undtagelse. Klubben vil helt sikkert, med Allan Nielsen i spidsen, gøre alt for at få point på et stemningsfyldt Brøndby Stadion.

Herfølge vil kæmpe for at vise deres berettigelse i den bedste række mensLaudrups drengevil gøre alt for at få det bedst mulige afsæt på en sæson der kan gå hen og blive en af de helt store i historien. Der skal ikke være nogen tvivl om at tilskuerne til søndagens kamp som altid vil få topunderholdning på Brøndby Stadion, både på banen og som sædvanligt også på tilskuerpladserne.

Herfølges pokaler

Mestre: 2000

Senestefem indbyrdes opgør

16.04.2001 Brøndby IF- Herfølge2-2
27.11.2000 Herfølge - Brøndby IF 3-2
19.08.2000 Brøndby IF- Herfølge 5-0
30.04.2000 Brøndby IF- Herfølge 5-0
19.03.2000 Herfølge- Brøndby IF 0-2

Kampen

Brøndby IF - Herfølge, SAS Liga, 1. spillerunde, den 27. juli kl. 17:35 på Brøndby Stadion.

Billet

Køb din billet her.