Mads Jørgensen til støvlelandet

17.07.2003 00:00

Den italienske klub Ancona Calcio har i dag rekvireret Mads Jørgensens spillercertifikat fra Brøndby IF. Dermed står det klart at midtbanespilleren fortsætter sin fodboldkarriere i den nyoprykkede italienske Serie A-klub. Efter to år i den blå-gule Brøndbytrøje føler den 24-årige midtbanespiller at tiden er kommet til en ny udfordring.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i Brøndby. Jeg skiftede til klubben for at spille for Danmarks bedste klub og for at kæmpe med om medaljer hvert år, og det er blevet opfyldt til fulde. Jeg har allerede vundet alt hvad man kan vinde herhjemme, men jeg føler nu at tiden er kommet til en større udfordring, forklarer Mads Jørgensen.

I Brøndbytrøjen nåede Mads Jørgensen at score 19 mål i 62 kampe. Desuden blev det også til A-landsholdsdebut i efteråret 2001.

- Da jeg kom til klubben for to år siden lagde jeg ikke skjul på, at jeg efter min nuværende kontrakt ønskede en karriere i en udenlandsk klub. Den har jeg fået nu i Ancona og selvom jeg har været lykkelig for min tid i Brøndby, føler jeg mig klar til den bedste italienske fodboldrække. Jeg vil til sidst takke alle i og omkring Brøndby for en fantastisk tid og mange gode oplevelser, slutter Mads Jørgensen.

- Selvfølgelig er det trist, at miste en klassespiller som Mads Jørgensen, udtaler Per Bjerregaard, - men Mads har lige fra starten været åben og ærlig om sine planer, så vi har været forberedt på, at vihøjst fik glæde af Mads i 2 sæsoner. Men det har været en glæde at have ham i Brøndby IF og vi vil følge ham i karrieren i Italien og ønsker ham selvfølgelig held og lykke i syden. Hans talent berettiger til en stor karriere i udlandet,´ slutter Brøndbydirektøren.

Mads Jørgensen scorede sit sidste mål for Brøndby i 3-0 sejren over FC Midtjylland i Pokalfinalen i slutningen af maj måned i år.

Mads Jørgensen blev skiftet ind i sæsonens sidste kamp i Silkeborg i søndags. Den 24-årige tekniker sluttede i Brøndbytrøjen med et nederlag og sølvmedaljer.