Endnu en sommer-sejr

16.07.2003 00:00

Ovenpå mandagens 14-2 sommerkamp-sejr over Gislinge BK, bød tirsdag på en mere regulær træningskamp, idet 1. divisionsklubben HFK Sønderjylland, der sluttede på sjettepladsen i sæsonen 2002/2003, gæstede den københavnske vestegn.

Laudrups drenge stillede op som følger:

Karim Zaza
Dan Anton Johansen, Per Nielsen, Andreas Jakobsson, Auri Skarbalius,
Martin Retov, Morten Wieghorst, Thomas Kahlenberg
ar Dalgas, Ruben Bagger, Mattias Jonson

Og holdt fast i sejrsstimen fra sommerkampene - dog med lidt mere beskedne cifre.

Andreas Jakobsson i aktion på bane 2

De to kæmper i forsvaret - PerPer og Andreas J.

Pokalfighter Dalgas gjorde det efter tre minutters spil til 1-0. Martin Retov udbyggede føringen efter 35 minutter, og i anden 2. halvleg øgede Thomas Kahlenberg til 3-0 inden HFK Sønderjylland fik reduceret på et landskud. Altså 3-1 til Vestegnens Drenge der allerede på fredag stiller op til endnu en træningskamp - denne gang mod Karsten Johansens tidligere klub, Næstved. Denne kamp spilles kl. 18 på Næstved Stadion.

Med Andreas Jakobsson i Brøndby begynder Mattias måske at tale svensk igen...