DS-sejr over liga-nedrykkere

29.07.2003 00:00

Efter en flot indsats af de unge brøndbyspillere - specielt i 2. halvleg - i aftenens træningskamp mellem Køges nedrykkede SAS Liga-hold og Brøndby IF's Danmarksserie-hold opnåede de unge Brøndbyspillere 2-2.

Køge var dominerende før pausen, hvor det ikke rigtigt lykkedes Brøndby IF at få styr på spillet. Køge bragte sig foran 1-0 midt i halvlegen og 2-0 kort før dommerens pausefløjt.

Efter pausen var de unge Brøndbyfolk klart dominerende. Hans Mathiesen reducerede efter knapt 20 minutter på et flot langskud og udligningen kom,da den indskiftede venstre wing (kun 16 år) Marc Olsen efter flotte udfordrende driblinger på venstrekanten fik fremtvunget hjørnespark i venstre side. Martin Arlofeldt sparkede hjørnesparket hårdt og præcist ind i feltet, hvor Jon Roi kom stormende til og sendte bolden i nettet med et flot hovedstød.

Brøndby fortsatte dominansen kampen ud, men alligevel lykkedes det Køge et komme til endnu en chance, da Dennis Cagara begik et lidt unødvendigt straffespark, men er Ankergren klarede i stor stil.