Din stemme: Masser af sæsonkort

31.07.2003 00:00

Der er rigtig mange, der har sikret sig fast adgang til denne sæsons spændende kampe på Brøndby Stadion. Om det er det flotte spil i foråret, forventninger om hvad der måtte komme eller slet og ret for at sikre sig billet til de store kampe i efteråret er ikke til at vide, men sikkert er det: Sæsonkortsalget har aldrig været bedre end denne sommer.

Rigtig mange af brondby.coms læsere har sikret sig fast plads. Ifølge den seneste afstemning har hele 47% købt, eller påregner at købe sæsonkort til 2003/04 og kun 26% melder definitivt ud, at de ikke forventer at købe kort.

Udsolgt og ny stadionrekord mod FCK i foråret

Det tegner godt for tilskuertallet i efteråret. De der ikke har sikret sig adgang har dog stadig chancen. Billetsaget er åbnet, både til kampen Brøndby-IF ? F.C. København og til resten af efterårets kampe ? og der er godt gang i salget. Køb dine billetter til efterårets kampe på Brøndby Stadion her.

Vi kunne derfor godt tænke os at vide omdu har sikret sig billet til de kommende opgør på Brøndby Stadion. Fortæl os om du har sikret dig adgang ved at stemme her.