Dagens træning: Syv og sytten slog til

25.07.2003 00:00

Givet er det på forhånd, at mange Brøndby-tilhængere i den kommende sæson, har store forventninger til Thomas Kahlenberg og Peter Foldgast, der begge slog deres navn fast på den danske fodboldscene i den forgangne sæson. Dagligt optræder de i henholdsvis trøje nr. syv og nr. sytten, og fra Brøndby Shoppen lyder meldingerne om etflot salg af Brøndbytrøjer med netop de navne og numre på.

Peter Foldgast blev topscorer for blåt hold. Her modtager han en lang bold fra er Ankergren i flot stil.

Kim Daugaard og Peter Foldgast i kamp om bolden.

Under dagens træning viste begge spillere også hvorfor der næres store forhåbninger på deres vegne til den kommende sæson. Opdelt på hver sit hold, ledede de to spillere an i det afsluttende intervalspil, hvor det dog blev Peter Foldgast der kunne løbe med sejren, mens Thomas Kahlenbergs gule hold, sluttede på tredie- og sidste pladsen.

Kahlenberg og Retov udgør Brøndbys midtbane sammen med Morten Wieghorst. Her kæmper de to unge spillere om bolden.

ar Dalgas scorer det afgørende mål for det røde hold, hvilket betød nederlag til Kahlenberg og resten af det gule hold. Ærgelsen er til at få øje på hos Kahlenberg og Jonson.

Holdet træner en sidste gang i morgen, inden Herfølge kommer på besøg på søndag, hvor den nye SAS Liga bliver sparket i gang på Brøndby Stadion.

Jonson gør her klar til at rykke forbi en påpasselig Martin Retov.

De to giganters kamp om bolden. Andreas Jakobsson vandt duellen på overbevisende vis med en flot teknisk detalje.