Dagens træning: Glædeligt gensyn

07.07.2003 00:00

Der har muligvis været godt gang i navnelegene i omklædningsrummet i de tidlige formiddagstimer, da spillere og trænere efter nogle ugers velfortjent ferie, atter mødte til træning. Hele tre navne skulle nemlig sættes på de nye ansigter i truppen som holdet i sommerpausen er blevet forstærket med. Den svenske landsholdsspiller Andreas Jakobsson og målmanden Karim Zaza er skiftet fra henholdsvis tyske Hansa Rostock og OB, mens 20-årige Thomas Hansen er rykket op fra U-truppen efter en veloverstået studentereksamen.

Andreas Jakobssons første arbejdsdag i Brøndbyregi gav løfter om noget stort. I mange situationer viste han tydelige tegn på international klasse.

Karim Zaza viste allerede i dag hvorfor han af mange er blevet rost for en eksemplarisk indstilling under træning og kamp.

Thomas Hansen, nyoprykket talent fra U-truppen, imponerede i det afsluttende spil hvor han lukkede godt af i forsvaret sammen med Jón Rói Jacobsen.

Glæden var stor ved gensynet med træningsbanen. I morgen bliver det til endnu et træningspas inden spillerne drager mod Vejen, hvor holdet bor mens de spiller sommerkampe rundt i landet.

Før træningen blev sparket i gang var spilerne mødt tidligere end normalt for først at spise morgenmand og senere holde et lille opstartsmøde, hvor træner Michael Laudrup og John Faxe Jensen fortalte en smule om forventningerne til den kommende sæson.Spillerne skulle møde en halv time tidligere end normalt, hvilket (selvfølgelig) resultere i nogle sene ankomster for hovedsageligt unge spillere. Om det var på grund af hedeslag eller midlertidig hukommelsestab melder historien intet om, men nogle af spillerne måtte allerede på sæsonens første arbejdsdag til lommerne, hvilket anfører Per Nielsen glædede sig over. Med et smil på læben konstaterede han tørt, at bødekassenbeholdningen allerede var i fin vækst...

Efter træningen blev benene rystet en smule, inden spillerne overlod sig selv til de mange fremmødte.