Dagens træning: Bagger snart tilbage

30.07.2003 00:00

Da Ruben Bagger i en af sommerkampene pådrog sig endnu en skade, var det frygtet at der igen var tale om en alvorlig én af slagsen, men denne gang tilsmilede heldet for en gangs skyld den målfarlige angriber. I det seneste år har nogle alvorlige skader holdt Bagger væk fra banen, men i dag var der gode meldinger fra den 31-årige angriber.

- Det går meget fremad. Så sent som i går var jeg ude at løbe, og det gik helt fint. Jeg regner med at være klar igen om små to uger, siger Ruben Bagger.

Inden længe er Ruben Bagger atter tilbage på træningsbanen.

Mens Ruben Bagger kan se frem til et comeback, måtte Kim Daugaard blive inde fra dagens træning. Problemer med lungerne volder midtbanespilleren problemer.

- Siden i torsdags har jeg haft problemer med den ene lunge, og selvom jeg spillede i søndags, er det ret generende. Jeg ved ikke lige hvad det er, men jeg burde nok ligge i sengen, siger Kim Daugaard.

Adm. direktør i Brøndby IF- og læge Per Bjerregaard tilså Kim Daugaard i går i forbindelse med en reserveholdskamp mod Køge, hvor Kim Daugaard kun spillede første halvleg.

- Kim spillede i går første halvleg af kampen, men var meget træt i pausen, hvilket er fuld forståeligt. Han har bronchitis og må derfor vente et par dage endnu, før han kan træne igen, forklarer Per Bjerregaard.

Kim Daugaard spillede de første 45 minutter af reserveholdsturneringen i går mod Køge. Nu venter en kort pause. Kampen endte i øvrigt 2-2 efter en flot indsats af de blå-gule spillere.

Også mht. Ronnie Bendtsens skade er der nyt at melde. I går blev der lavet en scintigrafi af Bendtsens ene fod, som har holdt ham fra banen de seneste måneder.

- Resultatet foreligger først om et par dage, men umiddelbart kunne de se at der var noget galt. Det har i hvert fald været frustrerende ikke at vide hvad der har været galt. Nu venter jeg bare på en diagnose så jeg snart kan komme på træningsbanen igen, lyder den optimistiske melding fra Ronnie Bendtsen.

Senere i dag træner de resterende spillere fra truppen for anden gang i dag.