Dagens træning: Alle ville vinde

21.07.2003 00:00

At der i spillertruppen er op til flere vindertyper, kommer næppe som nogen overraskelse for de fleste, men under dagens træning viste spillerne endnu engang, at de er klar til den nye sæson. Man behøvevede under dagens træningikke være fodboldekspert for at se, at trænerne ikke bruger mange resourcer på at motivere spillerne. Med enkelte spillere i forgrunden, såsom Dan Anton, Mattias Jonson, Karim Zaza og Morten Wieghorst sætter de selv tempoet under de intense træningspas.

Thomas Kahlenberg har nydt godt af den korte sommerferie og kan i efteråret blive en meget farlig mand på midtbanen.

Formen blev pudset af inden weekendens sæsonpremiere mod Herfølge, og spillerne slap ikke for nogle hårde løb. Til slut blev der spillet til to mål. Tempoet var næsten uhørt højt og intensiteten var til at få øje på. Ved enkelte lejligheder kom temperamentet også i kog hos enkelte, men selvom der indimellem blev skuet ondt på hinanden, sluttede træningen dog fredeligt.

Dan Anton udstrålede som sædvanlig vilje og engagement.

Mattias Jonson besejrer her Per Nielsen i løbetræningen. Jonson udstråler kraft og vilje.

På skadesfronten skal nævnes at Ronnie Bendtsen fortsat døjer med en skadet fod, der unægtelig giver lægerne grå hår. Skaden er mere kompliceret end som så, og senere på måneden skal den scannes endnu engang. Ruben Baggers skade i foden synes heldigvis ikke at være så slem som først antaget, mens Peter Foldgast i dag var en tur i Brøndbyskoven.

Den nye vandbeholder er et stort hit blandt spillerne. Her nyder Peter Foldgast et glas vand efter en varm løbetur i skoven.

Thomas Hansen og Mattias Jonson i en af mange hårde dueller.

Også Martin Retov og er Ankergren gik til stålet-og hinanden.