Cagara: En stor mulighed for mig

31.07.2003 00:00

Efter det tirsdag eftermiddag blev officielt, at Dennis Cagara ved årsskiftet skifter barndomsklubben Brøndby ud med en kontrakt med den tyske storklub Hertha Berlin, har den blot 18-årige venstreback været en glad ung mand.

- Jeg er enormt glad. Det er en virkelig stor mulighed for mig og jeg glæder mig meget til at komme i gang dernede. Jeg har været rigtig glad for min tid i Brøndby, hvor jeg faktisk har spillet hele mit liv, men jeg har fået en chance jeg ikke kunne sige nej til, forklarer Dennis Cagara.

Dennis Cagara skifter pr. 1. januar til tyske Hertha Berlin.

Vilfort fortrøstningsfuld

Talentchef Kim Vilfort har fulgt den unge spillers udvikling gennem de seneste par år, og ærgrer sig over tabet af et af klubbens lovende talenter.

- Dennis har et stort potentiale og har det seneste halve år været fuldtidsspiller i A-truppen og dermed i nærheden af 1.holdet. Han har allerede fået sin debut på holdet og kunne være en potentiel spiller på 1.holdet i fremtiden, men han har fra starten meldt ud at han gerne ville til udlandet. Det er en stor chance at tage for ham, men omvendt kan man sige at han via tysk fodbold, måske kan forbedre sig taktisk, hvor han måske har mest at lære. På trods af tabet af Dennis Cagara står vi godt rustet i fremtiden, da unge Daniel Agger fra U-truppen har udviklet sig meget. Han er en venstrebenet forsvarsspiller der for nylig debuterede på det danske U-20 landshold, forklarer talentchefen og fortsætter.

- At en tysk storklub overhovedet er interesseret i en af vores helt unge spillere, understreger endnu engang hvor god vores ungdomsafdeling er. Dennis har spillet i klubben hele sit liv og dermed fået sin fodboldopdragelse af de dygtige trænere der er i ungdomsafdelingen. Han skal have alt held og lykke med på vejen herfra, slutter Kim Vilfort.

Cagara fik sin 1.holdsdebut i en alder af blot 17 år, da han i efteråret 2002 spillede hele udekampenmod AB. Hidtil har Cagara spillet ni kampe i den blå-gule trøje, mens det også er blevet til adskillige ungdomslandskampe.

Ekstra på brondby.com