Auri besøgte SOS-Børneby

29.07.2003 00:00

I slutningen af forårssæsonen var Brøndby IF's solide venstreback Auri Skarbalius i Litauen for at spille EM-kvalifikationskamp. På sin tur til hjemlandet fik Auri dog også lejlighed til at besøge SOS-Børnebyen i Vilnius som BifKids, der er Brøndbys klub for unge fans, samarbejder med. Det er et samarbejde som Auri er protektor for.

Selv fortæller Auri om besøget:

- Det er et utroligt dejligt at være med til at give børnene her i SOS-Børnebyen nogle positive oplevelser i en hverdag der måske ikke altid virker alt for lys. Og jeg håber at vi i den kommende tid vil kunne knytte endnu tættere bånd mellem vores egne BifKids og børnene her i Vilnius, så de kan følge med i hinandens hverdag.

20.000 for en fodbold

Efter guldkampen på Brøndby Stadion mellem Brøndby IF og F.C. København blev kampbolden sat på auktion på DR Sportens website. Auktionen indbragte SOS-Børnebyen i Vilnius 20.000 kroner fra teleselskabet CBB Mobil.

Også Brøndby Support bakker op om børnebyen. Som vinder af Ekstra Bladets fankonkurrence blev den officielle fanklub tildelt 25.000 hvoraf de 20.000 er øremærket til aktiviteter på tribunerne, mens de resterende 5.000 går til børneby-projektet.

Auri er noget af en stjerne i sit hjemland

En stor oplevelse for de SOS-Børnebyens beboere

Og naturligvis skulle der skrives autografer

Som det ses på banen, spilles der meget fodbold i børnebyen

Helle, for at være første-vælger

Se her drenge, sådan gør man!

Der blev også tid et interview med littauisk tv

  • Læs mere om BifKids' samarbejde med SOS-Børnebyerne her.
  • Besøg bifkids.dk