Rafal Niznik skadet.

18.01.2003 00:00

Der har været lidt kommunikationsbrist mellem en i Polen jule-ferierende Rafal Niznik og Brøndby IF. Rafal er som bekendt en glimrende indendørsspiller og skulle have deltaget i BT Cup i Brøndbyhallen i søndags, men det lykkedes ikke at få fat i Rafal, der først kom til Danmark i løbet af søndagen. Derfor fik man heller ikke fra klubbens side fat i ham for at diskutere den henvendelse, der var fra en polsk klub om at leje ham.

Det var faktisk vor opfattelse, at den polske klub sandsynligvis havde været i kontakt med Rafal. Det viste sig imdlertid, da vi fik kontakt med Rafal, at det ikke var tilfældet.

Men samtidig kunne vi konstatere, at Niznik havde spillet lidt småbold med nogle venner i julen og havde beskadiget et ledbånd i knæet.

En undersøgelse på Gildhøj Speciallægeklinik hos dr. Peter Angermann viste dog, at skaden ikke var alvorlig, men de kommende 14 dage må Rafal træne uden at deltage i boldspil. Men til truppens næste træningslejr i Tyrkiet den 9. februar skulle vor dygtige polske tekniker være helt klar igen.

Spørgsmålet er så, om der inden da er nye meldinger fra den polske klub.