Laudrup: God opstart indtil videre

24.01.2003 00:00

Brøndbys cheftræner, Michael Laudrup, er rimeligt tilfreds med opstartsfasen indtil videre. Grundet de mange landsholdsudtagelser i Brøndbys trup deltog Laudrup, sammen med assistentræner John Faxe Jensen, aktivt i fredagens formiddags-træning, hvor der blev gået til vaflerne og råbt højt ? også af de to trænere.

- Ja, vi spiller lidt med i denne periode. Vi har jo 7 mand væk, 4 med ligalandsholdet og 3 med ungdomslandsholdet. I dag stod også Ruben Bagger, Allan Olesen (deltagerpåU21-landsholdets træningstur)og Mattias Jonson over, og så er vi lige få nok. Faktisk er vi først fuldtallige omkring 5 uger før sæsonstarten, men det er tids nok. Det er jo lige så lang tid som man har i de store ligaer ? i alt. Og så er jeg i øvrigt slet ikke i tvivl om, at Morten Olsen nok skal få de 4 liga-landsholdsspillerne i rigtig god form.


Fra dagens træning.

Opstartsfasen har været meget stille og rolig for spillernes vedkomne.

- Turen til Spanien var rigtig god. Inden for de seneste 6 måneder er der jo kommet en del nye spillere til, så vi koncentrerede os meget om nogle sociale ting. Det gik meget med bold og cykelture, og så lavede vi nogle små-arrangementer hvor vi bl.a. var ude og bowle en aften. Og så er det jo dejligt at vi får mulighed for at komme ned til lidt varmere himmelstrøg, både nu og senere hvor vi jo skal 10 dage til Tyrkiet. Det er helt sikkert en fordel og noget der sættes pris på, at klubben arrangerer.

De kommende uger bliver det dog lidt hårdere at være spiller i Brøndby:

- De næste par uger står den på mere fysisk træning. Nu skal grundformen på plads, så indtil vi rejser til Tyrkiet skal der arbejdes lidt mere med fysikken. Vi skal i samme periode spille to træningskampe, mod Skjold og HFK Sønderjylland, så der bliver nok at se til for de spillere vi har hjemme.

Til disse træningskampe må Brøndby undvære en del spillere, men det ser Michael Laudrup ikke noget problem i; ?det giver blot plads til andre i truppen? som han siger.

Brøndby træner i morgen klokken 11, og igen på mandag kl 10 og 14.30.