Krogh'en tilbage på banen

23.01.2003 00:00

Handskerne samler ikke støv længere. Eks-målmand Mogens Krogh måtte i dag begive sig ud på de vintertunge træningsbaner i Brøndby for at overtage målmandstræningen. Brøndbys faste målmandstræner, Jørgen Henriksen, er draget med ligalandsholdet til Bangkok og Hong Kong og har overladt det til SAKAMOTO's direktør at gøre de to Brøndbymålmænd Kim Drejs og er Ankergren klar til sæsonstarten. Og den opgave er Krogh mere end rustet til.

- Jeg har trænet under Jørgen Henriksen siden sommeren 1991, så træningen ligger på rygraden. Jeg har derudover aftalt med Michael Laudrup og John Faxe at vi ud over teknik også træner lidt hårdere fysisk end vi plejer, så Kim og er bliver godt rustet til sæsonstarten, kommenterer den midlertidige målsmandstræner der dog ikke har har svært ved igen at smide hanskerne og iføre dig jakkesættet.

- Jeg har ingen planer om at kaste mig over målmandstræningen permanent, jeg afløser blot Jørgen mens han er i Østen med ligalandsholdet, og når Jørgen en gang kaster tøjlerne, er jeg forhåbentligt så langt inde i mit nuværende karriereforløb at det vil være uaktuelt at tage handskerne på igen.