Kaspar Dalgas: 'Vi er sultne'

09.01.2003 00:00

Tre indendørsturneringer med momentvist fremragende spil og alligevel ingen finalepladser. Det skal der ifølge ar Dalgas laves om på når Brøndby på søndag deltager i B.T. Cup hvor de blå-gule er forsvarende mestre:

- Efter kampene i Tyskland og her i Stockholm er vi virkeligt sultne efter en sejr. Vi har spillet rigtigt godt, men har ikke været dygtige nok til at hive de nødvendige sejre hjem. Målsætningen til på søndag er klar ! Vi skal være mestre igen, det er ubetinget det vi går efter. Der er kun små ændringer i truppen. Mikkel Jensen er f.eks. med på søndag, men stort set er det samme trup.

Deltagelsen i de tre indendørsturneringer i Tyskland og Sverige burde give Brøndby en fordel når der fløjtes op til B.T. Cup på søndag i Brøndby-hallen men kan man sammenligne de tre turneringer med B.T. Cup:

- Både og. Turneringerne i Tyskland var meget fysisk krævende. Der måtte man lave glidende tacklinger, og generelt lå selve spillet tæt op på der man normalt ser udendørs. Her i Sverige er det mere indendørs fodbold som vi normalt kender det i Danmark. Det stiller større krav til den tekniske formåen hos de enkelte spiller og hos holdet som helhed.

- Jeg er overbevist om at vi bliver B.T. Cup mestre igen. Som sagt: Vi er sultne, og vi har spillet en rigtig god gang fodbold i de tre turneringer; nu er det på tide at vise det for publikum derhjemme - og så tage sejren!