Første træningsdag

13.01.2003 00:00

Vinterferien er slut for Brøndbys spillere. En del spillere har spillet indefodbold i den forgangne uge men for hovedparten var mandag første træningsdag. Allerede i morgen, tirsdag, tager truppen på et ugelangt træningsophold i Spanien så mandagens træning skulle hovedsageligt benyttes til at komme igang igen.

- Man kan mærke på spillerne at det er dejligt for dem at være igang igen, udtalte cheftræner Michael Laudrup efter træningen og fortsatte:

- Der er ni uger til første kamp så der er masser af tid til at få formen på plads. Grundformen skal holde hele året på grund af den korte sommerpause så vi starter ud stille og roligt, der er ingen grund til at være klar 1. februar når sæsonen først starter igen i marts. Men det er vigtigt at den enkelte spiller fokuserer på at være klar til marts.

- Vi skal have en del fysisk træning i starten af året men træning med bold skal der være plads til. Det er lidt kedeligt at banerne ikke er bedre på denne tid af året men så må vi nøjes med træningshallen og træningsophold i udlandet.

Svedende spillere følger holdkammeraterne i aktion

Spillerne strækker ud i træningshallen