Fjerdeplads i B.T. Cup

12.01.2003 00:00

Efter at have vundet de sidste 4 gange i træk, var forventningerne til Brøndbys mandskab høje før årets B.T. Cup løb af stablen i Brøndbyhallen, kun et stenkast fra Brøndby Stadion. Forventninger fik ekstra næring af at Brøndby tidligere på ugen havde deltaget i tre indendørsturneringer i Tyskland og Sverige og vist glimrende, teknisk fodbold.

Det varede dog noget før de blå-gule spillere fandt melodien. Brøndbys to første puljekampe mod Silkeborg og Esbjerg endte 0-0 så kravet før kampen mod OB, som var tredie og sidste puljekamp, var en sejr hvis ikke festen for de mange fremmødte fans skulle slutte før den for alvor var begyndt.

Brøndbyspillerne gjorde hvad de skulle og sikrede sig på mål af Kenneth Larsen og Jonas Kamper en plads i kvartfinalen hvor modstanderen igen var OB idet fynboerne sikrede sig avancement fra gruppespillet som næstbedste treer.

Andet møde mellem de to hold blev noget mere spændende. Mikkel Jensen bragte ellers planmæssigt de blå-gule foran på godt forarbejde af ar Dalgas, men knap to minutter før tid fik netop ar Dalgas det gule kort og Brøndby måtte således fuldføre kampen i undertal. OB lagde pres på men formåede ikke at få udbytte af overtallet og Brøndby var dermed klar til semifinalen.

Semifinalen mellem Brøndby og Viborg blev aldrig den store oplevelse og efter ordinær spilletid og sudden victory, stod der stadig 0-0. Semifinalen skulle således afgøres på amerikansk straffespark og her trak jyderne det længste strå.

Efter en kort pause var det så tid til kampen om trediepladsen som blev tabt 1-2 efter forlænget spilletid, iøvrigt de to eneste mål der blev scoret mod en solidt spillende Kim Drejs i hele turneringen.