Finalen glippede igen

08.01.2003 00:00

For tredie gang i denne uge måtte Brøndby forlade en indendørsturnering inden finalen uden at have tabt en kamp da et ungt mandskab onsdag aften deltog i den traditionsrige 'Nackas minne' indendørsturnering i Globen i Stockholm.

Brøndby lagde forrygende ud i den første af to gruppekampe og bragte sig på en fantastisk flot offensiv foran med 5-1 mod de svenske mestre fra Djurgården. ar Dalgas lagde koldt bolden mellem keeperens ben til 1-0 og minuttet efter sendte Kenneth Larsen bolden i et tomt mål til 2-0.

Djurgården fik reduceret men er Lorentzen fik sekunder senere genetableret forspringet da han med en elegant finte slap helt fri og udplacerede keeperen med et fladt skud. Thomas Kahlenberg fulgte op med en endnu flottere scoring blot 30 sekunder senere da han driblede sig fri op lagde bolden op i krogen og Brøndbyopvisningen blev afsluttet af Kenneth Larsen som fik en lang bold i dybden og tordnede bolden op i nettaget kort inde i anden halvleg.

Svenskerne havde indtil da været reducerede til statister men mod slutningen af kampen mistede de unge Brøndbyspillere pusten og det fysisk stærkere hold fra Djurgården fik lavet 4 hurtige mål, blandt andet to mål på fremragende langskud af Källström, hvilket resulterede i slutstillingen 5-5.

Brøndby gik ud til anden puljekamp med visheden om at kun en sejr mod norske Molde ville række til at sende Brøndby i finalen. ar Dalgas bragte ligesom i den første kamp Brøndby foran på en fræk tunnel men Molde svarede hurtigt igen. Kort før pausen firsttimede Dennis Cagara de blå-gule foran på et flot oplæg fra Kahlenberg men igen fik Molde udlignet.

Det lignede en afgørelse da Kenneth Larsen kunne trille bolden i et tomt mål efter flot forarbejde af Kahlenberg og Dennis Cagara med stort overblik headede en lang aflevering i en bue over keeperen og i mål men igen kunne Brøndby ikke holde føringen og Molde fik udlignet til 4-4 som blev kampens resultat hvormed Molde kvalificerede sig til finalen som de tabte til svenske Hammarby.