Brøndby's trup til BT Cup

06.01.2003 00:00

Der bliver gensyn med Mikkel Jensen, der har været lejet ud til FC Midtjylland i efteråret, når alle SAS ligaklubberne på søndag indleder den hjemlige sæson med den tradionsrige og populære BT Cup.

Brøndby IF har vundet de seneste år og truppens mål er naturligvis at gentage sidste år sejr. Men man må imødese, at de øvrige SAS Ligaklubber vil være trætte af at se Brøndby IF som vindere af turneringen år efter år, så der vil sikkert blive gjort en ekstra indsats for at bryde de senere års Brøndby dominans på indendørssiden. Så vi venter som sædvanligt en spændendeBT Cup i BrøndbyHallen.

Med John Faxe Jensen som træner stiller Brøndby IF med følgende hold:

Kim Drejs - Thomas Kahlenberg - Ronnie Bendtsen - Niki Zimling - Martin Retov - Mikkel Jensen - Jonas Kamper - Rafal Niznik - Kenneth Larsen- ar Dalgas ogDennis Cagara.

Kim Drejs, Kahlenberg, Mikkel Jensen, Niznik og Kenneth Larsen er eneste gengangere fra sidste års vinderhold. Bagger, Junker og Allan O skånes efter efterårets skader. Søren Krogh og Anders Rasmussen er udlejet, mens Martin Smith har stoppet karrieren.

Niki Zimling, der er nyoprykket i A truppen får således sin debut på den hjemlige front på søndag. Han har dog deltaget i de 2 stævner i Tyskland i denne uge og er også med i Globen på onsdag.