Britisk fodboldkultur introduceret for Brøndbyfans

10.01.2003 00:00

Med hele 65 dage til fodboldsæsonen igen fløjtes i gang, kan forårets fodboldoplevelser på Brøndby Stadion synes langt væk. Men hvordan kompenserer for det med en årstid der ikke ligefrem byder velkommen når man træder udenfor?

I bedste britiske stil tog en af de mange fanfraktioner omkring Brøndby IF, ZONE43, i går initiativ til, at samle Brøndby-fans på tværs af grupperinger og introducerede fænomenet 'Brøndby Pubquiz'.

Der blev skritfligt dystet i ni kategorier af fem spørgsmål med kategorier, såsom 'Engelsk fodbold siden 1990', 'Geografi', 'SAS Ligaen efteråret 2002', 'Populær musik i nyere tid', 'Tour de France' osv. De nye kategorier blev inddelt i tre perioder, dvs. femten spørgsmål (tre kategorier) ad gangen, skriftlige svar og derefter en periodestilling i pausen.

Det blev hævnens time, for det hold, der i oktober blev nummer sjok i ZONE43´s fodboldturnering. Ud fra devisen 'Hvad man ikke har i benene, må man have i hovedet' sikrede holdet sig 35 ud af 50 mulige point og vandt dermed med hele ni point ned til andenpladsen, der blev delt mellem fraktioner med så mærkværdige navn som 'Phat & Tall' og 'KGB'.

Læs merepå www.zone43.dk