7?eren skal have nyt navn!

17.01.2003 00:00

Her på 4. dagen måtte ?Faxe? overlade cyklen til Michael, og tage plads i ledsagervognen. I sommeren fik han allerede på første dagen en skade der gjorde, at han ikke kunne løbe med spillerne, men måtte cykle sammen med dem. Nu har han fået et problem, som vi har undladt at lade ham uddybe nærmere, der i hvert fald gjorde at han i dag valgte at køre med bilen op til træningsbanen.

Henriksen startede ok, men løb så ind i en punktering og måtte samles op og bringes med bil til træning og retur. For ?Faxe?s? vedkommende gjorde han jo opmærksom på, da han startede som ass.træner, at hans aktive karriere var slut, men dog har han mange gange siden sommer sagt at vi ikke skulle bruge trøje nr. 7 idet han følte at hans 2. ungdom var lige om hjørnet.

Efter at have fulgt med siden sommer og specielt de sidste 4 dage vover vi det ene øje ? 7?eren skal have nyt navn inden for en overkommelig tid, i hvert fald indgår den på lige fod med andre ledige numre førend vi inden for kort tid sætter numre på de nye i truppen.

I dag er også dagen hvor 3 spillere rejser hjem i det Allan Olesen, Thomas Kahlenberg og Jonas Kamper er udtaget til U21-landsholdet, som tager til Kina i aften. Såer vi nede på 19 spillere men det er stadig godt nok til at der kan trænes godt og effektivt. Drejs tog en tur i styrkerummet i dag ? hans finger var lidt hævet, så det var svært at få handske på den beskadige finger ? men vi venter at hævelsen er faldet i morgen. Mattias tog en ekstra cykeltur sammen med Jan Buhl idet han i går under træningen fik et trælår, heller ikke noget det holder ham ude mere end i dag.

Ellers må vi konstatere, at vi er heldige med vejret ? sol fra morgen til aften ? godt nok lidt kold vind der gør at man skal passe på forkølelse, men eller har det været gode forhold at starte op på. Vejrudsigten for de næste dage siger samme vejr så der er håb om, at det holder helt til slutningen på tirsdag. Næste rapport kommer om et par dage hvis der da ikke lige pludselig sker noget ?opsigtsvækkende? så hører i naturligvis fra os. Så kik ind på siden fra tid til anden mange hilsner fra alle her fra Costa del Sol.

EB