Wieghorst på A-landsholdet

05.02.2003 00:00

Ikke overraskende blev Brøndby-profilen og ny blå-gul viceanfører, Morten Wieghorst, udtaget til den 18 mand store landsholdstrup, som spiller årets første A-landskamp mod Ægypten i Cairo onsdag den 12. februar.

Den stærke midtbanegeneral vender på torsdag hjem fra ligalandsholdetsØsten-turnéefter en spillemæssigt god turnering. Wieghorst var blandt banens bedste i de to første kampe Ligalandsholdset spillede i Thailand og Hong Kong, men pga. småproblemer i det ene knæ, var han oversidder i ligalandsholdets sidste kamp om 3.-4. pladsen. Om landsholdudtagelsen udtaler Morten Wieghorst til dbu.dk:

- Jeg er altid glad for at være udtaget til et landshold. Det er selvfølgeligt lidt tidligt for os i den hjemlige liga, vi har en lang opstart, men deltagelsen på ligalandsholdet har været en inspiration. Spillerne i de udenlandske klubber har haft en fordel frem for os i de danske klubber ved udtagelsen af dette landshold.

Morten Wieghorst afslører sig selv på Brøndby Wall of Honour - A-landsholdsspillere gennem tiderne.

Wieghorst, med 19 landskampe og 3 mål på bagen, blev 'verdenskendt' på CNNda han brændte et straffespark med vilje, og han kannu se frem til endnu en tur sydpå. Det forventes at han umiddelbart efter næste uges landskamp støder til den resterende Brøndbytrup, som lørdag rejser til Tyrkiet, for at deltage i en 6-holdsturnering.

SpillerProfil: Morten Wieghorst