Var det ikke en Elkjær?

27.02.2003 00:00

Efter gårdsdagens 1-0 nederlag mod svenske Malmø, var det igen almindelig træningsdag for Brøndby-truppen. Ruben Bagger havde til dagens genoptræning i styrkerummet besøg af Morten Wieghorst og Mads Jørgensen, som begge blev skadet under gårdsdagens kamp. Mads fik en forstrækning, mens Morten blev trådt over den ene tå.

Før lørdagens træningskamp mod Ølstykke i Birkerød er i morgen sidste chance for gårdsdagens udskiftere at bevise deres værd. Det ventes dog at der bliver en større udskiftning i startopstillingen, således at idealopstillingen er 100 % klar til næste uges to træningskampe mod henholdsvis Brentford og Charlton fra England. Om kampene kan læses andetsteds på brondby.com

Som spillerne også viste i kampen mod Malmø i går, er det flydende positionsspil ved at være helt oppe i gear under dagens træning, men umiddelbart kniber det når det flotte spil og målchancerne skal omsættes til mål. Dagens træning viste dog i glimt, at ar Dalgas og Peter Foldgast er ved at pudse målnæsen af. Under træningen lykkedes det ikke Auri at score, trods flere ihærdige forsøg.

Under en af dagens korte pauser under træningen, var der lige tid til lidt udstrækning. Mens John Faxe i baggrunden kom med gode råd, afslører Auri at dagens træning bl.a. er brugt på en ren ?Elkjær?.

Målmand er Ankergren stod godt og var chanceløs ved svenskernes scoring i gårdsdagens kamp mod Malmø. Her evaluerer han sammen med målmandstræner Jørgen Henriksen en situation fra kampen.