U-truppen slog OB's reserver

07.02.2003 00:00

Brøndbys u-trup slog fredag aften OB?s danmarksserie hold 2-1 i en træningskamp i Brøndby.

Kampen startede med masser af tempo, og med Brøndby i en aggressiv og spilførende rolle. Specielt venstresiden med Johan Absalonsen var aktiv og angrebsivrig; gang på gang kom han til baglinien og havde flere gode indlæg til specielt Søren Larsen.

Efter den gode åbning, der ikke førte til mål, gik kampen lidt i stå i det tiltagende og efterhånden voldsomme snevejr.OBerne begyndte at spille mere fysisk og i den periode fik hjemmeholdet tildelt en del frispark, hvilket passede Tom Køhlert ganske udemærket. Han har bevidstvalgt_at spille træningskampe mod fysisk stærke hold_for at give sit meget unge mandskab lidt hår på brystet.

OB kunne med lidt held have bragt sig foran, men i stedet var det i halvlegens sidste minut Brøndby IF der scorede, da Søren Larsen_viste tænder og omsatte en høj friløber i et mål.

I første halvleg bør især Absalonsen i det offensive og Ronnie Tygesen i det defensive spil roses for en stor indsats.

Absalonsen-mål

Anden halvleg blev mindre hektisk. Den bestod mest af_fight på midten, hvor især Hans Mathiesen gjorde det flot. Hjemmeholdet havde svært ved at komme helt frem til afslutninger, men overtog alligevel styringen af kampen, hvilket gav bonus efter 15 minutter, da banens bedste spiller, Johan Absalonsen, kronede en stor kamp med at sætte en friløber ind til 2-0.

Efter scoringen bølgede kampennogetfrem og tilbage, ogOBs fysiske styrkeviste sig for alvor, da de til sidst fik pressetsig igennem og vredet sig_fri af Brøndbys ellers stærke midterforsvar, hvorefter reduceringen var ennaturlig konsekvens.

Efter kampen erklærede Tom Køhlert sig godt tilfreds med kampen, vejrforholdene taget i betragtning, og han_roste specielt forsvaret og den indskiftede Emil Hülz, sammen med målscoreren Absalonsen, der omtales som et kæmpe talent af U-træneren.

Match facts

44. min 1-0 Søren Larsen
60. min 2-0 Johan Absalonsen