Søren Larsen om udlejningen

26.02.2003 00:00

- Jeg er enormt glad. Jeg føler virkeligt at det er det rette tidspunkt for mig nu. Jeg er ved at komme i rigtig god form og jeg har vinket farvel til de mange småskader jeg ofte har døjet med, specielt i den hårde vintertræning. Sådan lyder det fra den unge Brøndby-angriber Søren Larsen der, sammen med Rafal Niznik, er udlejet til Frem BK der spiller i den danske 1. division. Lejemålet gælder for forårssæsonen.

Den 21-årige angriber kom til klubben fra Køge i sommerpausen 2001 på en 4-årig kontrakt. I sommers blev han rykket ned i U-truppen. Indtil videre er det blevet til en enkelt optræden i den blå gule trøje, men på trods af lejemålet er ambitionen stadigvæk at komme på 1. holdet i Brøndby.

- Jeg har været lidt i tvivl, men efter min første træning med spillerne i Frem i mandags, er jeg sikker på at det er det rette valg. Det gik rigtig godt! Niveauet er meget højere end i U-truppen, og jeg ser frem til kæmpe med Frem om at rykke op i Superligaen. Det er et virkeligt godt hold med mange gode spillere.

Allerede i morgen spiller Frem mod HFK Sønderjylland i, Søren Larsen regner dogikke med en plads i startformationen, men når chancen byder sig fra bænken, er han klar til at slå til.

- Grunden til at jeg skiftede til Brøndby var for at komme til at spille på 1. holdet inde på Brøndby Stadion . Ved at jeg kan komme ud og få mere selvtillid og spille nogle kampe på et højere niveau, kan det være mine chancer i Brøndby er større når lejemålet er færdigt. Jeg vil i hvert fald gøre hvad jeg kan, slutter den talentfulde angriber.

Rafal Niznik har før været udlejet til en 1. divisionsklub. Dengang var det Brønshøj og her gjorde han en god figur. Da han returnerede fra lejemålet gik han direkte ind i startopstillingen. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at for begge spillere at ambitionen stadigvæk at spille på Brøndbys 1. hold.