Søren Larsen og Rafal Niznik udlejes

25.02.2003 00:00

De sidste detaljer faldt i dag på plads, så det nu er en kendsgerning at 1. divisionsklubben BK Frem som led i sine bestræbelser på at rykke op i SAS Ligaen lejer de to Brøndbyspillere Søren Larsen og Rafal Niznik. Lejeaftalen gælder for resten af forårssæsonen.

21-årige Søren Larsen indgår p.t. ikke i cheftræner Michael Laudrups A-trup, hvilket ligeledes gælder 28-årige Rafal Niznik. Begge får nu mulighed for at spille sig til en kontrakt i Valbyklubben.

BK Frems Bestyrelsesformand Filip West udtaler til bkfrem.dk:

- Vi er meget glade for, at Brøndby har villet udleje først Søren Krogh og siden hen nu Søren Larsen og Rafal Niznik til Frem. Vi håber med disse forstærkninger, at vi kan give Brøndby lidt igen ved at rykke op i SAS Ligaen og herefter få nogle velbesøgte lokalopgør.Der er ingen tvivl om, at vi med denne sidste investering vil gøre meget for at blande os i kampen om oprykning til SAS Ligaen.

Brøndby-talentchef Kim Vilfort kommenterer udlejningen:

- Begge spillere er for gode til U-truppen; Rafal har spillet ligakampe, og begge besidder i hvert fald niveauet til at kunne begå sig i 1. division og måske igen blive liillere, hvilket de har muligheden for i Frem der jo spiller med om oprykning til Ligaen