Sidste dag i Tyrkiet!!

18.02.2003 00:00

Efter gårsdagens kamp var det hverdag igen med 2 gange træning, og den sidste træning sluttede med en lille konkurrence hvor 'gevinsten' var at hjælpe holdleder Jan Ritzau med at få bragt al vores bagage ned i nærheden af receptionen. Det gjaldt om at ramme overlæggeren på målet, og der deltog 18 spillere og 'Faxe'. De 4 'vindere' blev Auri, Jonas Kamper, Dennis Cagara og ja den ellers teknisk velbegavede ass. træner 'Faxe', og hele holdet kikkede med da han som en af 4 sørgede for at bagagen blev flyttet.

De 4 der ikke deltog var Ruben der var endnu en tur i fitness rummet, Mattias var med i formiddags men stod over i eftermiddag, Martin Retov og Karsten Johansen plejede mindre skader fra gårsdagens kamp, men er i princippet klar til vi kommer hjem.

Vi har jo hørt at vejret ikke er for godt derhjemme, og det har betydet af trænerne har flyttet fredagens træningskamp mod Landskrona til Sverige nemlig til Helsingborg hvor der er en indendørshal med samme underlag som vi har i vores træningshal. Kampstart er sat til kl. 13.00, og altså ikke ved Brøndby Stadion, men i Helsingborg. Ellers er der kaldt til træning kl. 10.00 på torsdag formentlig i vores hal, og som sagt kamp fredag, fri lørdag og søndag før der igen er træning på mandag.

Alt i alt har det været en god tur hvor der er blevet trænet godt og for det meste 2 gange om dagen, og vi har spillet 3 gode træningskampe. Gårdsdagen nederlag var som sagt fortjent, men man skal også huske på at det var mod et hold der er ca. 1 måned længere fremme i deres forberedelser, og trods alt var det var en lærerig træningskamp.

Til sidst igen lidt om vejret. I går var det hele dagen overskyet og i dag stod vi op til en grå og trist dag, og hen over middag er det blevet regnvejr og meldingen er, at det bliver det også de næste dage, så det er godt at vi nu skal hjem, så må vi blot håbe på at vi kan bringe foråret med hjem så vi kan vedligeholde den gode form.

180203-EB