Rapport fra Tyrkiet

08.02.2003 00:00

Det er i morgen, søndag den 9. februar, at holdet kommer til Tyrkiet for at gennemleve en træningslejr på 10 dage, og i forhold til bare i fredags formiddag er der sket et og andet: Efter endnu en rejse for undertegnede med forhindringer, såsom lang check in kø i Kastrup, forsinkelse på grund af flykapring i Istanbul, problemer med bagagen i Antalya, med det resultat at forsinkelsen alt i alt blev på lidt over 3 timer (klokken var efterhånden 01.30 dansk tid) blev det alligevel til et smil, ved mødet med vores kontaktperson (agent) på stedet.

Hurtigt fik vi bagagen ind i bilen og begyndte køreturen til hotellet. Efter en ca. 10 minutters kørsel havde jeg på baggrund af mit hjemmearbejde en fornemmelse, at vi ikke helt kørte den lige vej til det hotel (Lares) som jeg mente vi skulle bo på, så forsigtigt spurgte jeg, og fik af vide, at der var sket en ændring på grund af banes tilstand ved hotel Lares, så vi skulle på et andet hotel. Da klokken jo nærmede sig 03.00 lokal tid var det bedste nok ikke, at spørge mere, men blot aftale, at vi skulle tidligt op næste morgen for at se på forholdene.

Her til morgen, efter for lidt søvn, og et hurtigt morgenmåltid mødtes vi igen, agenten og jeg, og satte kurs mod Hotel Lares. Og banen ved hotellet var mere til rugby end til fodbold, så turen gik tilbage til vores udgangspunkt og her har man 4 baner ? 1 er under reparation, 1 står under vand, og de 2 sidste var godt brugte og da melding lød på at vi skulle dele disse 2 baner med op til 8 andre hold, ja så var der kun en ting at gøre at finde et nyt sted, og hvis ikke det var muligt lurede fiaskoen - en aflysning af træningslejren. Retfærdigvis skal det nævnes, at der i de sidste 8-10 dage er kommet utrolig meget vand, hvilket man ikke kan undgå at bemærke overalt, men nu skinner solen.

Efter at have set et par steder endte vi op på hotel ?Topkapi Palace?, som har 5 baner og en opvisningsbane, 10 minutter fra hotellet, og disse er i en standard som klart er bedre end, det der tidligere blev fremvist, så nu begyndte solen også at skinne på arrangementet. I øvrigt er det samme hotel som Litauens landshold skal bo på i kommende uge, så kan vi også nemmere holde øje med Auri, der jo har fået ?fri? fra lejren de første 3 dage for at spille kamp for Litauen mod Letland på selv samme opvisningsbane, som vi skal spille vores kampe på.

Når men nu har vi så stedet, men der var også sket ændringer i kampprogrammet, idet vi nu ikke er 6 hold (i 2 grupper a 3) der spiller turnering, men nu er vi 3 der spiller alle mod alle. Det er foruden os selv Hyndai fra Korea, og FC Aarau fra Schweiz. Og her endnu en ændring, kampene spilles den 15 februar mod FC Aarau og den 17. eller 18. mod koreanerne.

Vi har stadig mulighed for en kamp den 11. februar, men det overvejer trænerne - idet det måske er bedre, at træne end spille, idet vi på det tidspunkt er uden Jonas Kamper og Allan Olesen, der er med U21, Morten Wieghorst og så må vi ikke glemme målmandstræner Jørgen Henriksen der er med A-holdet, og sidst men ikke mindst Auri, der gør tjeneste for Litauen, samt dem der er skadede. Men den afgørelse træffes på mandag, når vi er vel installeret.

Med ønsket om, at holdet får en ligeså nem tur til Tyrkiet som de havde til Malaga, og med troen på, at de kommende meldinger fra træningslejren i Tyrkiet kommer til at handle mere om fodbold, slutter jeg her fra.

EB