Per ikke med i Sverige

21.02.2003 00:00

Efter at have fået et slag på skinnebenet lige under knæet under gårdsdagens træning, kommer Brøndby-anfører Per Nielsen ikke med holdet til Sverige i dag. Modstanderen er, som tidl. omtalt på Brondby.com, det svenske hold Landskrona BoIS. Kampen bliver afviklet kl. 13 i Laröds Idrottspark, lidt nord for Helsingborg. Det svenske hold , som sluttede på en 10.plads i Allsvenskan ( ud af 14 ), stiller op med den tidligere Brøndby-spiller Allan Ravn i truppen. Svenskerne er plaget af en del skader. Du kan se svenskernes trup på Landskronas website.

Landskronas unge stortalent, Alexander Farnerud, er ude at rejse med det svenske A-landshold og kommer derfor ikke på banen i dag. Den 19-årige svensker, der onsdag scorede sit første mål i landskamptrøjen, er en ombejlet herre. Således skulle flere europæiske storklubber have vist interesse for angriberen.

Brøndby-truppen kører til Sverige med noget nær fuld trup. Således er det kun Kim Daugaard, Ruben Bagger, Martin Retov, Karsten Johansen og altså Per Nielsen der bliver hjemme. Både Kim, Karsten og Per forventes dog klar til træning allerede mandag. Martin Retov forventes klar tirsdag eller onsdag. Andre af spillerne er dog mærket af det hårde program og for at spare spillerne, vil der blive skiftet meget ud..

Landskrona har 2 gange tidligere i år spillet træningskamp mod danske modstandere.
Efter en føring på 2-0 mod AB efter blot 6 minutter, sluttede kampen 2-2. I starten af februar spillede de på udebane mod F.C. København. Københavnerne vandt 3-1.

Svenskerne har været meget handicappet i deres sæsonoptakt. Da klubben kun har grusbaner, bliver træning og kampe ofte rykket til andre klubber hvor der er kunststofbaner. De hårde grusbaner er en forklaring på holdets mange skader.

Hvis man vil en tur over sundet for at følge Brøndby-holdet fortsætte de gode takter, er der her information om transport.

Kampreferat kommer hen på eftermiddag her på brondby.com.