Nyt fra træningslejren i Tyrkiet!

16.02.2003 00:00

Efter gårsdagens flotte sejr var der her til morgen igen træning kl. 11.00 lokal tid. Til gengæld er der blevet givet fri her i eftermiddag, hvor der er arrangeret en tur ind til Antalya hvor der vil være mulighed for at handle lidt med hjem. Ja, her er ikke nogen lukkelov så der er stort set åbent hele tiden.

Efter træningen var det tid til, at få uddelt 'præmien' for at tabe forleden dags quiz. Og taberne var Dan Anton Johansen og Karsten Johansen, der måtte en tur i poolen. Og det var en meget højtråbende assistenttræner Faxe der frydende sig over, at se taberne i vandet, og lige pludselig var han omringet af 10 spillere, og på trods af at han kæmpede bravt imod røg han ligeledes i. Han fik dog hevet Allan Olesen med sig. Ud af øjenkrogen kunne Dan Anton se at Ronnie Bendtsen stod og smågrinte, og selv om Dan endnu en gang måtte i fik han hevet Ronnie med i det meget kolde vand. De næstdårligste i quizen var Morten Wieghorst og Niki Zimling, og de hilser på ledere og trænere på koreansk ved alle måltiderne. (man siger pænt god morgen, goddag og godaften samtidig med man pænt bukker og spørger om der er noget man kan hjælpe med).

Omkring skadessituationen ser det nu helt godt ud, idet det tyder på at kun Ruben er udenfor, Mattias forventes at kunne træne med i morgen, mens Peter Foldgast, Morten Wieghorst og Jon Roi Jacobsen var med i dagens træning. I øvrigt bliver det i morgen vi spiller den sidste kamp hernede mod Hyndai fra Korea, og det er igen kl. 17.00 lokal tid (16.00 dansk tid), og den kamp kan i læse om engang i morgen aften her på siden. Men før det træner vi allerede kl. 10.00 om morgen, det er dog en let gang træning med øvelse af frispark, hjørnespark m.m.

Til sidst vejret; fra at det i begyndelsen har været et lidt koldt forår hernede, er det nu nærmest blevet helt sommerligt, sol, skyfri himmel og over 20 grader. Noget tyder på at det holder de sidste dage også, så det bliver nok en kold oplevelse at vende hjem, men så småt begynder alle, at se frem til at komme hjem.

160203 - EB