Nyheder fra Tyrkiet

13.02.2003 00:00

Hernede i Antalya var vi også til landskamp, nemlig mellem Letland og Litauen. En kamp der endte med sejr til Letland på 2-1. Auri spillede hele kampen som venstre back, og han gjorde en god figur og var ikke skyld i deres nederlag. Letland var simpelthen en tand bedre end Litauen.

Kampen foregik i øvrigt i regnvejr, og startede mens vi trænede på en bane i nærheden, så det var en speciel oplevelse at se vores træning i nærheden, mens man på kampbanen spillede nationalmelodier, idet der var tale om en officiel landskamp de to hold imellem. Vi trænede kl. 16.00, men det sidste halve time foregik næsten i mørke på grund af regnvejret, så i dag vil vi forsøge at rykke træningen en halv time frem til kl. 15.30 lokal tid.

I dag er så dagen hvor vi bliver fuldtallige. Her til aften ankommer først Morten Wieghorst som flytter sammen med Auri, som i dag deltog i hele træningen her til formidag, og for første gange havde alle mand de korte bukser på ? jo vejret er blevet bedre igen. Senere på aften støder Allan Olesen og Jonas Kamper til lejren. Sidst men ikke mindst må vi ikke glemme at også vores målmandstræner Jørgen Henriksen ankommer sammen med Wieghorst, og så er ?ferien? nok slut for vores to målmænd.

I øvrigt har vi også brugt tiden hernede til at begynde at planlægge vores sommerturne. Da der i år bliver meget kort sommerferie har vi aftalt, at der ikke umiddelbart bliver nogen ?sommerkampe? når turneringen slutter, men vi planlægger at spille 4 kampe i forbindelse med opstarten.

Trænerne har besluttet at vi starter vores forberedelser til efteråret mandag den 7. juli og allerede den 8. ? 9. ? 10. og 11. planlægger vi at spille ?sommerkampe?, Og allerede her til morgen indløb den første accept fra Tønder om en kamp den 9. juli. Planen er at opslå træningslejr et endnu ikke bestemt sted i Jylland, og så køre ud til kampene derfra.

I aften spiller de to andre hold vi skal spille mod deres indbyrdes kamp, og vi sender selvfølgelig en delegation over for at spionere. Her til sidst vejret nok engang; tørvejr og ifølge meldingerne vil de næste par dage blive med sol og stigende temperaturer. Hav det godt hjemme i kolde Danmark.

EB