Michael Laudrup tilfreds

26.02.2003 00:00

Trods nederlaget var cheftræner Michael Laudrup relativt tilfreds efter dagens opgør mod Malmø FF. Der var klar spillemæssig fremgang at spore siden kampen mod Landskrona, og selvom holdet igen måtte gå fra banen uden at få bolden i mål, hæftede både cheftræneren og vice-anføreren sig ved den positive udvikling.

- Jeg synes vi spillede en rimelig god kamp i dag. Detmangler lidt i skarpheden endnu, og vi skal først i gang med hurtighed og sprint-træning her i næste uge. Vi er spillemæssigt hvor vi skal være, og egentlig ikke så langt fra den form vi skal være til sæsonstarten. Det er klart vi skal have skruet lidt op for tempoet, men det får vi også. Vi har næsten alle spillerne tilbage efter en del har været ude med småskader, og det synes jeg godt man kunne se.

Michael Laudrup tror premieren mod Viborg kommer til at ligne anden halvleg i dag en del.

- Vi vil sikkert have bolden meget, og det er godt at se vi kan lægge et tungt offensivt pres allerede nu. Det vil vi få behov for i den første hjemmekamp, men selvfølgelig skal vi være mere farlige.

På lørdag er der kamp igen, denne gang mod Ølstykke. Det bliver efter al sandsynlighed ikke samme hold der kommer på banen fra start, da alle spillere gerne skulle have spilletid denne uge. Men fra næste uge, hvor holdet skal til London, bliver der fokuseret på finpudsningen i spil og opstilling.

- Vi skal spille to kampe i England. Den første er mod Brentford, og den anden kamp bliver mod Charlton, som vi regner med stiller i noget nær stærkeste opstilling. Den kamp bliver generalprøven inden det går løs i ligaen og der skal vi være i højere fart end i dag.

Wieghorst: Vi er ved at være der

Også vice-anfører Wieghorst var rimeligt tilfreds.

- Vi slipper dem lidt ved målet, men det var nu også godt sat ind.Vi skal forbedre os lidt i markeringerne, men sådan er det når vi fokuserer så offensivt som vi gør. Vi vil gerne spille fremadrettet fodbold med mange mand fremme, og så kan det koste en gang i mellem.

- Fysisk er vi tæt på at være der, og vi viste klart fremgang spillemæssigt. Det er en træningskamp, og selvom vi alle gerne vil vinde skal vi ikke lægge alt for meget i resultatet. Det vigtige er, at vi fik spillet bold, og det gik jo faktisk meget godt i store dele af dagens kamp.


Anføreren med overblik


Mads ud med skade


Chefen taler


Mattias i fuld kontrol


Kahlenberg i fuld fart


Sidste chance