Klar til fremtiden

19.02.2003 00:00

Den manglende aktivitet på grønsværen, stilheden fra tribunerne og den halvtomme parkeringsplads kunne indikere, at vinterpausen er en meget rolig tid på Vestegnen. Sådan forholder det sig ikke i Brøndby IF, og i særdeleshed ikke for direktøren, der har masser at se til på denne tid af året. Der bliver rejst, handlet spillere, fornyet sponsoraterog kigget fremad. Her midtvejs i vinterpausen er det en optimistisk Per Bjerregaard, der møder eventuelle besøgende:

- Vi er stille og roligt ved at have opbygget en meget stærk spillertrup, der er klar til fremtiden. Også den meget nære fremtid fortæller Per Bjerregaard til Brondby.com.

- Sportsligt er vi på rette vej; vi bygger et nyt spillesystem op i en proces, der styres af Michael Laudrup. Større kapacitet kan man ikke ønske sig på det område, simpelthen. På den økonomiske side er der også fremgang, og vi forventer at komme ud af året med et positivtresultat.

- Vi konstaterer i disse måneder, at vi har en enorm opbakning fra vore sponsorer. Vi er i gang med fornyelserne af sponsorkontrakterne, og må sige at vi ikke mærker nogen afmatning i interessen for sponsorater i Brøndby IF, tværtimod!

På træningsbanen
Forberedelserne er foreløbigt gået planmæssigt og når spillerne kommer hjem her tilaften er det på lånt tid ? allerede i starten af marts er det af sted igen: Næste stop er England, hvor der skal spilles to kampe.

- Træningsforberedelserne har været rigtigt gode. Vi har netop overstået en
god træningslejr i Tyrkiet hvor vi boede virkelig godt og hvor vi fik trænet og spillet på nogle fine baner mod gode træningsmodstandere. Der er blevet trænet hårdt fysisk, men også taktisk og spilleteknisk.

- I januar var vi ligeledes på træningslejr. Det var i Torremolinos, hvor den stod på træning hver formiddag og frihed resten af dagen. De fleste spillere havde kæresterne med og nød virkelig at være dernede. Det var en vigtig tur for truppen, hvor næsten halvdelen af spillerne jo er skiftet ud inde for det sidste halve års tid. Det har været vigtigt at få rystet truppen og 'baglandet' sammen, hvilket jeg føler lykkedes fint.

Selvom der stadig er godt 3 uger til sæsonstart føler Per Bjerregaard godt at han kan tillade sig at sige, at klubben føler sig godt rustet til foråret.

- Temmelig godt, for nu at sige det på jysk. Skadesmæssigt er det kun Ruben Bagger vi har lidt problemer med. Ruben har knæproblemer og må indtil videre nøjes med løbetræning, men det skrider langsomt fremefter. Resten af truppen er mere eller mindre fit, og kan vi holde det sådan synes jeg der er der grund til optimisme.

Joh, man er ved godt mod på Brøndby Stadion. Foråret nærmer sig med hastige skridt!