Jonson landsholdsudtaget

01.02.2003 00:00

Det er ikke kun Brøndby IF's danske spillere som i denne tid valfarter verden rundt til diverse landsholdssamling. Således er den i dobbelt forstand blå-gule kantspiller Mattias Jonson udtaget til det svenske landshold som den 12. februar møder Tunesien i en venskabslandskamp på 'Stade 7 Novembre' i Rades uden for Tunis.

Mattias ankommer derfor først til Brøndby-træningslejren i Tyrkiet den 13. februar sammen med de spillere som eventuelt måtte blive udtaget til det danske U21 landsholds kamp mod Bulgarien og A-landskampen mod Ægypten. Disse hold udtages dog først onsdag den 5. februar.

Auri også udtaget

Venstrebacken Auri Skarbalius er også ligeledes landsholdsudtaget. Her spiller Litauen mod Letland den 12. februar hvilket tilfældigvis sker i Antalya, så Auri rejser medholdet den 9. for så at være sammen med det litauiske landshold fra den 10. til den 12. februar.

Trupstatus

Endelig kan vi fortælle at antallet af spillere til træning i dag blev forøget med de tre hjemvendte U21 spillere Kahlenberg, Kamper og Olesen, så med dagens tilgang af Jón Rói Jacobsen er der nu i øjeblikket 18 hjemme og fire i Fjerneøsten. I alt 22 spillere.