Hilsen fra Ravn

27.02.2003 00:00

13 år og 235 kampe i blå-gult blev det til for Allan Ravn før han sagde farvel til Brøndby Stadion den 23. november sidste år. Inden da nåede han mange højdepunkter med klubben, og flere af dem står stadig skarpt i både Ravnens egen og alle andres hukommelse. Kanonmålet til 2-1 over Bayern München står klarest, og Allan selv fremhæver kampen mod Liverpool på Anfield som den bedste han har været med i.

Om målet mod Bayern fortæller han:

- Det var en sen aften inde i Parken. Vi spillede mod Bayern München og jeg var heldig med at ramme bolden sådan lidt skævt. Man skal jo være lidt heldig en gang imellem griner han.

Allan Ravn har spillet sammen med mange spillere gennem tiden, men når snakken falder på hvem den bedste medspiller har været er han ikke i tvivl:

- Per Nielsen! Uden sammenligning Per Nielsen.

Allan Ravn fik taget en god afsked med den nye anfører og resten af truppen, men afskeden med fansene efter Farum-kampen blev overskygget en smule af Mogens Kroghs store farvel. Selvom der blev sunget, klappet og vinket til den store guldmedalje nåede Allan Ravn aldrig at sige rigtigt farvel til de mange fans på lægterne.

Det har han ønsket at gøre længe, og selvom vi sikkert ser Ravnen på Brøndby Stadion igen en dag, vil han meget gerne sende en hilsen til Brøndby IFs store fanskare:

- Det jeg vil sige, det er nok det som jeg har gjort mange gange inden kampene. Jeg vil klappe op til til Jer. Jeg vil sige tak for Jeres støtte. Ikke kun for min egen skyld, eller for Brøndby IF, men i hele taget for dansk fodbold. I har givet en hel del til dansk sportskultur og det kan I være meget stolte af. Tak for det, og tak for oplevelserne!

Vi andre takker også - også selvom Allans tak til klubben foregik ved at vinde 2-0 med sit nye hold, Landskrona, i træningskampen sidste uge.