5-1 sejr over FC Aarau

15.02.2003 00:00

I dag spillede vi vores første kamp i den miniturnering, som vi også deltager i her i Tyrkiet. Vores modstander havde torsdag spillet 1-1 mod Hyndai, den anden deltager i turneringen. Vi stillede op i følgende startformation der spillede 1. halvleg ud:

På mål: er Ankergren.

I forsvaret fra venstre: Aurelijus Skarbalius, Per Nielsen, Dan Anton Johansen og Allan Olesen.

På midtbanen fra venstre: Kim Daugaard, Martin Retov og Thomas Kahlenberg -

I front: ar Dalgas, Karsten Johansen og Mads Jørgensen

På bænken var: Kim Drejs, Mads Junker, Niki Zimling, Ronnie Bendtsen, Dennis Cagara og Jonas Kamper.

Kampreferat

Efter 5 min fik vi vor første chance ved Dalgas på et godt indlæg fra højre af Mads Jørgensen, og i det 10 min var det igen Dalgas der forsøgte sig på indlæg fra Allan Olesen. I det 22. minut lykkedes det så at få scoret efter et mønsterangreb hvor det så var Dalgas der fandt Karsten Johansen på midten og han afleverede kontrolleret tilbage i feltet til Kahlenberg der scorede sikkert; et meget flot mål.

Indtil det 33. minut havde Aarau ikke rigtigt været farlige, om end de klart spillede mere offensivt end de havde gjort i deres første kamp, men i det 33. minut blev det ved et forsvarskoks af os 1-1 på et hovedstød midt for mål helt fri og uden chance for Ankergren, ganske enkelt skidt forsvarsspil. I resten af halvlegen blev det til yderligere 2 chancer, og det havde ikke været ufortjent hvis vi havde ført, men altså 1-1 ved pause. I pausen gik lyset ud så 2. halvleg blev forsinket 5 minutter.

Vi startede 2. halvleg med en udskiftning af Kim Daugaard, der ellers havde spillet en god 1. halvleg, ind kom i stedet Jonas Kamper og han tog plads ude på højre kanten i stedet for Mads Jørgensen der overtog den centrale midtbane, og det viste sig at være en forvandlet Mads Jørgensen der spillede i 2. halvleg. I det 49. minut fik vi et frispark på kanten af feltet og Dalgas var igen tæt på, men han havde ikke heldet i dag men spillede ellers en god kamp.

I det 61. minut blev det 2-1 ved Mads Jørgensen der sikkert scorede efter en præcis aflevering fra Martin Retov. Inden bolden blev givet op skiftede vi Retov ud med Niki Zimling der gik direkte ind på plads. 3 minutter senere blev det til 3-1 ved Jonas Kamper som 'stjæler' bolden fra en forsvarsspiller og scorer sikkert. Det blev 4-1 ved Mads Jørgensen i det 67. minut igen et mønsterangreb Niki Zimling til Karsten Johansen og videre til Mads Jørgensen der scorede sikkert.

I det 69. minut kom Mads Junker og Ronnie Bendtsen på banen i stedet for Karsten Johansen og er Dalgas. 73. minut Dennis Cagara ind i stedet for Auri. Og sidste scoring i det 82. minut til 5-1 var det igen Mads Jørgensen der efter aflevering fra Mads Junker sikkert scorede. Kampens store oplevelse var specielt målet til 1-0, og det til 4-1, og så var Mads Jørgensens 2. halvleg ganske enkelt fremragende, ikke at han ikke spillede godt i 1., men generelt fik vi bedre fat i 2 halvleg da Aarau blev trætte.

På grund af skader kunne følgende ikke spille Jon Roi Jacobsen på grund af en betændt vabel, forventes klar igen mandag. Mattias Jonson og Peter Foldgast der dog også ser ud til være klar snart. Morten Wieghorst der trådte forkert til den sene træning i går, men heller ikke noget der holder ham ude mere end et par dage. Sidst men ikke mindst Ruben Bagger der helt planmæssigt fortsætter sin genoptræning med en del løb og besøg i fitness centret.

EB