3. træningskamp blev også vundet!

11.02.2003 00:00

Vores 3. træningskamp, og den for året første internationale blev vundet 1-0, modstanderen var Red Dragons fra Korea et hold der ifølge vores oplysninger blev placeret i midten af den koreanske 1. division. For dem var det træningskamp nr. 8 og de er halvvejs i deres 1½ måneds ophold her i Tyrkiet. Vores hold så således ud:

• På mål fra start Kim Drejs som ved pausen blev afløst af er Ankergreen.
  • Forsvaret bestod af fra venstre mod højre Dennis Cagara - Jon Roi Jacobsen ? Per Nielsen (debut som vores nye anfører) og Dan Anton Johansen.
  • På midten fra venstre Ronnie Bendtsen ? Kim Daugaard ? Martin Retov og ar Dalgas.
  • Foran disse 4 Peter Foldgast og helt fremme Mads Junker.

Det mest spændende i det første kvarter var, at vi skiftede vores gule trøje med vores hvide svedtrøjer ? det var aftalt at de ville spille i lilla og, at vi således skulle spille i normale farver, men det viste sig at deres lilla trøje også var gul foran og bagpå, og efter 10 minutters spil fandt vi det bedst at ændre farve.

Men som sagt bortset fra en del spil frem og tilbage det første kvarter skete der ikke meget, men i det 21. min. fik vi en god chance hvor Junker med hovedet var tæt på at score på et godt indlæg fra højre side af er Dalgas. 2 minutter senere kom vi foran 1-0 ved Mads Junker. Denne gang var det et indlæg fra venstre side midt på banen ind mod Peter Foldgast og Mads Junker og Peter fik prikket bolden videre til Mads Junker, der alene med målmanden midt for mål scorede sikkert.

Efter målet fulgte en periode hvor vi kontrollerede kampen, og havde en del spil der dog ikke umiddelbart medførte nogle direkte målchancer. I sidste minut var koreanerne tæt på at udligne da vi ikke fik dækket ordentligt op, og bolden kørte frem og tilbage et par gange foran vores målstreg, men effektivitet var hele kampen igennem ikke ligefrem koreanernes styrke. Bortset fra dette havde vi i 1. halvleg godt styr på tingene, og som sagt de spæde forsøg koreanerne havde blev effektiv stoppet af vort forsvar.

I pausen blev der udover skiftet af målmand også plads til Thomas Kahlenberg der afløste Ronnie Bendtsen. Fra 2. halvlegs start overtog koreanerne spillet og lagde pres på os, men som nævnt manglede de effektivitet. De spillede til tider hurtigt men som regel endte det med, at de tabte bolden eller smed den væk, og vi skal være glade for at de ikke var gode til at ramme målet.

Med et kvarter tilbage blev Dalgas udskiftet med Ronnie Bendtsen der således fik lov til at komme på banen for 2. gang. Kampen havde tyrkisk dommertrio, og koreanerne og få andre tilskuere mente, at koreanerne blev snydt for et straffespark ca. 10 minutter før slut, men den efter min opfattelse udmærkede dommer viftede blot med hænderne, ja og så er der selvfølgelig ikke straffe ? vel ? dommeren har altid ret!!

Alt i alt en udmærket kamp hvor vi som sagt blev holdt i gang i det meste, af de 90 minutter, og det blev straks belønnet af trænerne der gav spillerne fri i eftermiddag, på nær selvfølgelig de skadede der må en tur af sted med ?Faxe? i eftermiddag.

Til sidst: Vejret startede med sol, men ved kampstart var det overskyet og det ser det ud til at være resten af dagen. I morgen siger vejrudsigten regn, men banerne kan også godt bruge lidt vand så vi håber at det bliver kortvarigt og satser på 2 gange træning i morgen hvad enten det regner eller ikke.