1. dag i træningslejren i Tyrkiet

10.02.2003 00:00

Heldigvis gik holdets tur til Tyrkiet planmæssigt, så foreløbig er 18 spillere på plads, og Auri har også fundet sine landsholdskammerater.

Her til morgen var det så tid til første træning som blev indledt kl. 11.00 lokal tid (10.00 dansk tid). Alle, undtagen Ruben og Mattias og delvis Mads Jørgensen og Niki Zimling, deltog i den 1 ½ time lange træning, og den blev afviklet i sol og på græs på det nærliggende fodboldcenter. Der er træning igen i eftermiddag kl. 16.00 lokal tid, og her regner vi med at Mads og Niki kan deltage fuldti træningen, mens det nok varer lidt længere med Mattias og Ruben. Der er dog ingen grund til bekymring, deres skader ?heler? efter planen.

Her til morgen blev det også aftalt, at vi spiller kamp i morgen (tirsdag) kl. 11.00 lokal tid mod Red Dragon fra Korea, og I vil kunne se et resume af denne kamp her på brondby.com engang i morgen eftermiddag. Denne kamp er ikke med i den miniturnering som vi deltager i. Disse kampe spilles foreløbig lørdag den 15. februar kl. 17.00 mod FC Aarau og den 17. eller 18. mod Hyndai fra Korea.

Alt i alt har vi fået en god start på træningslejren, og noget tyder på at vejret holder foreløbigt ugen ud med sol og et sted i mellem 15 ? 20 grader, og da hotellet er 5-stjernet og maden varieret og god, er der grund til at tro at vi får et godt ophold.

EB