Reaktioner: Fed lodtrækning

12.12.2003 00:00

Trods tømmermænd og begrænset søvn efter gårsdagens julefrokost, havde flere af spillerne valgt at lægge vejen forbi Brøndby Stadion, da det blev kendt at FC Barcelona er den næste modstander i UEFA Cuppen.

- Er det rigtigt ? Det er skide godt, ja helt perfekt faktisk. Det kunne ikke være bedre,lød det fra er Ankergren, da brondby.com fangede ham over mobiltelefonen.

- Det er vildt nok. Det er fedt at trække FC Barcelona. Det blivernaturligvis meget svært, for de et klassehold, men vi skal selvfølgelig tro på vores chance. Vi må dog være realistiske, for FC Barcelona er storfavoritter, men med lidt held kan vi godt gå videre, var den optimistiske melding fra Peter Foldgast.

Retov i karantæne

Den første kamp spilles på Brøndby Stadion torsdag den 26. februar, mens returopgøret spilles på Camp Nou onsdag den 3. marts. Trods stor glæde over lodtrækningen, kunne Martin Retov alligevel ikke undlade at ærgre sig over den advarsel han pådrog sig i braget mod Schalke.

- Jeg har jo karantæne til den første kamp vi spiller på Brøndby Stadion, og det er hamrende ærgerligt. Sådan er fodbold nu engang, det spekulerede jeg jo ikke i mod Schalke, hvor der var fuld knald på. Jeg kan dog glæde mig over at jeg kan spille i returkampen på Camp Nou, for det bliver en stor oplevelse. Det er jo en fantastisk lodtrækning for holdet, men det er jo også kanon for klubben. For at det ikke skal være løgn, havde jeg håbet på vi ville trække FC Barcelona, så det er jo helt perfekt, forklarer Martin Retov.

Anfører Per Nielsen forudser en svær kamp, men er fuld af håb.

- Selvfølgelig bliver det svært at slå dem. Det bliver svært både på hjemmebane og på udebane. Jeg ved ikke, hvor store vores chancer er. Det er svært at stille procenter op, men jeg tror på det, slutter Per Nielsen.

Ekstra på brondby.com