Næste modstander: AaB

04.12.2003 00:00

Så er det ved at være kommet til vejs ende med efterårets del af SAS Ligaen, og med Michael Laudrups ord har det ikke været mindre end en fantastisk halvsæson. På mange områder har 2003 været et et rekordernes år for Brøndby IF. Flest kampe uden nederlag i træk, flest kampe i træk med mål scoret, flest point optjent i efteråret og så videre. Titlen som ?Herbstmeister? er inde for rækkevidde, men inden de blå-gule går på en velfortjent juleferie venter en kamp på søndag i Aalborg.

Bortset fra den seneste kamp er det et meget formstærkt AaB-hold, der vil gøre alt for at hive flere point ind på kontoen, samt give den midlertidige træner Søren Kusk, en god afsked inden han forlader skuden. Traditionelt er kampene på Aalborg Stadion altid spændende opgør, og ofte med mange mål.

Søren Kusk har udtalt at hans hold skulle hente 6 point i de sidste to kampe, men allerede i lørdagens kamp mod Esbjerg fB snublede nordjyderne altså.

Brøndbyjubel efter en scoring mod AaB.

Motivationen i top

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at AaB vil gøre hvad de kan for at genere Brøndby IF på vejen mod det perfekte efterår. Spørgsmålet er mere om nordjyderne reelt kan stoppe Laudrups drenge der unægtelig virker uovervindelige for tiden.

Statistisk set er kampen helt åben; af de indbyrdes kampe på Aalborg Stadion har begge hold vundet 13, og 7 er endt uafgjort. Tal er dog taknemmelige, og skal lade efterårets resultater være pegepind, står søndagens udehold stærkest.



Thomas Kahlenberg jagtes af to AaB-spillere.

På den anden side er alle hold altid ekstra opsatte når de møder førerholdet i SAS Ligaen, og når dette hold samtidig er Brøndby IF, er motivation aldrig en mangelvare. Det har ikke været nok for de andre hold i SAS Ligaen. hvor kun F.C. København og F.C. Midtjylland har formået at vinde over det suveræne førerhold, og spørgsmålet er om det er nok for AaB.

Det vil vise sig når efterårssæsonen sidste kamp skal spilles på Aalborg Stadion kl. 17.35 på søndag.

Ekstra på brondby.com