Kahlenberg årets talent

09.12.2003 01:00

Ligesom holdkammeraten Morten Wieghorst, modtog Thomas Kahlenberg i aftes hæderbevis på et fantastisk fodboldår. For andet år i træk blev Thomas Kahlenberg kåret som årets talent af Ekstra Bladet og Spillerforeningen. U-21 Landstræner Flemming Serritslev, der præsenterede vinderen, var ude med de store roser om sin midtbanestrateg på U-21 landsholdet.

- Han er teknisk meget dygtig, løbevillig, målfarlig og på mange områder minder han om sin træner i Brøndby i den alder, sagde Flemming Serritslev med henvisning til Michael Laudrup, inden Thomas Kahlenberg modtog prisen og publikums klapsalver.

- Jeg er selvfølgelig stolt. Jeg ved ikke hvor længe man kan være talent, det har vel noget med alderen at gøre, og det gælder om at kunne gå fra talent til til etableret spiller. Forklaringen på det seneste 1 ½ års succes,skal nok findes i, at jeg fra starten har følt en utrolig tillid fra træner og klub. Jeg spiller på et rigtig godt hold, der spiller som jeg gerne vil. Vi spiller rigtig god teknisk fodbold. Tidligere har jeg været kritiseret meget for ikke at score nok mål, og det har været berettiget, men jeg har i den her sæson været mere træfsikker, udtalte Thomas Kahlenberg bl.a. efterfølgende til DR Sporten.

Med syv scoringer i efteråret i SAS Ligaen, er det ikke helt uforståeligt at Thomas Kahlenberg er kåret som årets talent.

Thomas Kahlenberg er sammen med Morten Wieghorst blevet nomineret til titlen som Årets spiller sammen med Thomas Gravesen, Jesper Grønkjær og Peter Nielsen. Den kåring finder sted mellem jul og nytår, i DR Sportens store show.