Jonas Kamper forlænger med 3½ år.

19.12.2003 00:00

Angrebstalentet Jonas Kamper har idag forlænget sin kontrakt med Brøndby med 3½ år. Dermed har Brøndby fået langtidspapir på et af sine helt store unge angrebsesser. Kamper er en af landets absolut hurtigste spillere, og i en blomstrende udvikling under Michael Laudrups kyndige vejledning.

- Jeg er meget glad for at jeg nu har fået forlænget min kontrakt, så min nærmeste fodboldfremtid er på plads, udtaler Jonas Kamper.

Jonas Kamper hyggede sig i kampen mod F.C. København.

- Jeg er i den helt rigtige klub med masser af muligheder for at udvikle mig som fodboldspiller. Jeg trives godt og der er masser af spændende udfordringer foran os.Vi har en meget stærk trup og der er stor konkurrence om pladserne. Jeg har fået mere spilletid end jeg havde håbet på i efteråret, men jeg har meget at lære endnu- og det ved jeg at det synes Michael Laudrup og John Faxe også, så det er så fint som det kan være.

-Nu står den nærmeste tid på juleafslapning og hvile til min brækkede tå - og så glæder jeg mig til træningsstarten den 12 januar, slutter en glad Jonas Kamper.

Jonasi velkendt stil. Ligaens venstre backs slipper ikke for ham i denne omgang.

- Jonas har udviklet sig meget positiv i denne sæson, fortæller John Faxe Jensen. Han er ivrig efter at lære og der er ingen tvivl om, at han kan nå langt med det talent han har.

- Han harheldigvis også i efteråret vist, at han er et mandfolk. Han har spillet alle kampe, selvom han havde en brækket tå. Det er en meget vigtig spiller for Michael og jeg, konstatererFaxe.