Glæde over gensyn

12.12.2003 00:00

Det er et begejstret trænerteam der ser frem mod UEFA Cup-kampene mod FC Barcelona i februar og marts næste år. For cheftræner Laudrup bliver det et kærkomment gensyn med den klub hvor han som spiller under cheftræner Cruyff var med til at skabe det ene store resultat efter det andet.

- Jeg er utrolig glad for at vi skal møde min gamle klub, Barcelona. Da John og jeg før lodtrækningen diskuterede de potentielle modstandere, var prioriteringen klar: Vi ville allerhelst møde Barcelona, fortæller Michael Laudrup fra sin ferie hinsides Atlanten.

Michael Laudrup ser frem til mødet med sin tidligere klub.

Glade for at møde et offensivt hold

John Faxe uddyber den tidligere Barcelona-spillers vurdering:

- Italienske hold er altid at svære spille mod, så derfor er vi glade for at vi nu møder et hold der vil fremad banen. Marseille havde vi ikke det store kendskab til udover at fransk fodbold rummer mange kvaliteter. Mod Rosenborg ville vi risikere at blive placeret i favoritrollen. Dét gør vi ikke mod Barcelona der utvivlsomt er storfavoritter alene pga. af deres imponerende spillertrup. Men selv om Michael og jeg ikke har fulgt dem så intenst, har vi da bemærket at de har visse problemer for øjeblikket, lyder det skælmsk fra Faxe.

Intet er umuligt

Brøndbymandskabet har gennem dette efterår bevist at kombinationen af unge spillere som overlades et stor ansvar støttet af rutinerede kræfter og offensivt målsøgende fodbold, fungerer. Og vigtigst at af alt at det skaber resultater - indtil videre i form af førerpositionen i SAS Ligaen og overvintring i UEFA Cup'en.

- Den udvikling vores hold i øjeblikket er inde i, gør dog at vi ikke ser os som chanceløse. Og i Brøndby er det heldigvis sådan at vi altid er gået på banen med den indstilling at intet er umuligt. Heller ikke mod Barcelona, afslutter assistenttræneren.

- Intet er umuligt, siger John Faxe.

Ekstra på brondby.com