Følg Brøndby på videotelefon

16.12.2003 00:00

Som du sikkert har bemærket på Brøndby Stadion har vi fået en ny sponsor - nemlig det Mobile Videoselskab 3 - som nu bl.a. beklæder rullebandereklamen på langsiden og bagved målet.

Brøndby IF og 3?s vision omkring samarbejdet er på sigt at benytte den høje båndbredde i 3?s mobile netværk til at give mobil internetadgang til nogle af de tjenester du i dag finder på brondby.com, herunder liveupdaten og webshoppen.

Indtil videre kan du glæde dig over at du fra foråret kan følge målene i Brøndby IF?s kampe via din 3Mobiltelefon. Her har 3 sikret sig de eksklusive rettigheder til at vise målene i SAS Ligaen på mobile videotelefoner. Derudover kan du også se videosammendrag fra den engelske Premier League på 3Mobiletelefonen.

- Som fan må det være fedt hele tiden at kunne følge holdet og se målene et øjeblik efter de er scoret. Som spiller når man ofte ikke at se hvad sker, heller ikke selv om man selv har sidste fod på bolden. Så måske vi skal til at have en 3Mobiltelefon med på banen, griner midtbanekometen Thomas Kahlenberg.

For at give dig mulighed for følge din klub i SAS Ligaen har 3 netop lanceret nye og meget lave priser på 3Mobiltelefoner med tilhørende abonnement.

Det betyder, at du fra i dag den 8. december kan købe 3Mobiltelefonen til en pris helt ned til 999,00 kr. inklusive moms afhængigt af hvilket abonnement du vælger. Tilbuddet løber frem til 31. december 2003. Læs mere om hvordan du sikrer dig en 3Mobiltelefon hos 3 der er Business Partner i Brøndby, på www.3.dk.

På 3Mobiltelefonen kan du i øvrigt:

  • Lave Mobile Videoopkald, så du kan se den du taler med
  • Modtage emails
  • Sende SMS og MMS
  • Se MTV-musikvideoer
  • Downloade spil
  • Downloade ringetoner, logoer og wall-papers

- Aftalen med 3 giver os mulighed for at give endnu større adgang til indholdet på brondby.com, lige som det åbner for nogle helt nye perspektiver i forhold til den måde vi hidtil har kommunikeret med vores fans på. Allerede nu samarbejder vi med 3 om at udnytte det mobile bredbånd optimalt, fortæller Thomas Lytzen fra SAKAMOTO?.

www.3.dk finder du en oversigt over såvel priser som butikker, hvor du kan få en nærmere demonstration af mulighederne i en 3Mobiltelefon.