Foldgast: God afslutning

08.12.2003 00:00

- Det var en hård kamp, specielt i første halvleg. AaB står godt, og de to midterforsvarere arbejder godt sammen i dag, det gav lidt svære arbejdsbetingelser.

Peter Foldgast var glad for at starte inde, men ærgrer sig alligevel lidt:

- Det er da klart at man hellere vil have masser af chancer og score nogle mål, men nu lod jeg jo Jonas Kampers bold gå ind selv, griner han.

- Og så kan vi vel godt tillade os at være tilfredse med resultatet. 8 sejre i de sidste 10 kampe, og de sidste 2 blev uafgjort. Det er en god afslutning på året, og vi kan gå på ferie med god samvittighed nu.

- Vi har fri en hel måned, man ved jo næsten ikke hvad man skal bruge al den tid på. Mon ikke det bliver en tur i varmen? Vi får se, men når det går løs igen d. 12 januar er vi helt klar igen!

Et fantastisk efterår er slut

Karsten Johansen

- Det var ikke så hård en kamp for mig, men jeg var jo også på banen i anden halvleg, hvor tempoet var faldet lidt, og vi havde mere styr over kampen.

- Det er irriterende at vi smider den væk, for de har ikke så meget efter pausen. Men det er retfærdigt nok, for vi spiller ikke en specielt god kamp, og i de første 45 minutter kunne de jo sagtens have ført.

- Om vi ville have solgt den for en uafgjort før kampen startede? Nej, det kan du tro vi ikke ville. Vi sælger aldrig kampene for mindre end en sejr, det har vi ikke nogen grund til! Heller ikke i Aalborg, selvom det er et svært sted at spille.

- Jeg må indrømme at jeg er ved at være lidt mærket nu. Jeg plejer at have fodboldfri på det her tidspunkt, og jeg har været i gang i næsten et år nu. Det kan mærkes! Selvom jeg har fået kæmpet mig på holdet, kommer pausen altså på et meget godt tidspunkt.

Morten Wieghorst

- De var bedre end os i første halvleg, og vi virker måske lidt slidte. Alligevel er det surt at vi ikke får alle 3 point, for de har jo kun en enkelt afslutning inden for rammen i de sidste 45.

- Den gode stime fortsatte helt til afslutningen af efteråret, men jeg synes vi er ved at blive ramt af nogle dumme skader, så det er nok meget godt at pausen kommer nu, hvor vi er ubesejrede i så mange kampe.

- Det giver en god stemning når vi starter op igen, men jeg må sige, at jeg glæder mig til at holde lidt fri og måske tage en tur syd på. Vi ses i januar!

Ekstra på brondby.com