Fire mand på ligalandsholdet

08.12.2003 00:00

Landstræner Morten har i dag udtaget Brøndbyanfører Per Nielsen, Morten Wieghorst og de to midtbanekometer Thomas Kahlenberg og Martin Retov til ligalandsholdets tur til Californien i januar 2004.

Per Nielsen, der er nykåret Årets Spiller i Brøndby IF 2003, er veteran på ligalandsholdet med syv kampe og deltagelse i fire tidligere træningsture. Den blå-gule viceanfører, Morten Wieghorst, er truppens internationalt suverænt mest erfarne spiller med 29 A-landskampe.

Thomas Kahlenberg i nationaldragten

Den første kamp spilles søndag den 18. januar klokken 12.30 lokal tid i the Home Depot Center i Los Angeles-bydelen Carson. Kampen mod Guatemala spilles på selve the Coloseum i LA lørdag den 24. januar.

- Ligalandsholdssamlingen foregår i den periode hvor vi skal have det sidste fysiske på plads, men jeg er helt rolig ved at lade spillerne træne under Morten. De skal nok komme i form, er cheftræner Michael Laudrups reaktion på udtagelsen.

Også blå-gule på U20

U20-landstræner Flemming Serritslev har også været på strandhugst blandt Brøndbyspillerne og har således udtaget Daniel Agger og Jonas Kamper til landsholdets deltagelse i den stærkt besatte turnering i Qatar hvor Danmark bl.a. møder Marokko og Saudi Arabien.

Ekstra